Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért mondja el az én dolgozat...

Miért mondja el az én dolgozatomról a tanár a véleményét minden alkalomkor?

Figyelt kérdés

Ebből a tantárgyból 3ra állok annyi is voltam félévkor(tagozatos tantárgy).És ha írunk egy dolgozatot akkor az enyémhez mindig hozzá fűz valamit ha jót írtam,ha rosszat.

Pl:'na most x-nek(nekem)örülünk mert negyest írt és a számítást is megtudta csinálni'

'Az a két lány brutális,de én hogy írhatok úgy 2est hogy mindent levezetek'

És ugye egy normális tanárnál ez nem lenne baj de ilyen idegbeteg féleség.Múltkor senki nem tudta a kérdésére a választ és úgy elkezdett ordítani meg csúnyán beszélni..ha nincs letörölve a tábla,kiszellőztetve akkor is,ha valaki fáradt és a táblánál nem tudja a feladatot akkor is.Tehát nem a fiatal,aranyos,nem félünk tőle tanár.Meg amikor ha rosszat írtam akkor mérgesen mondja nekem és rám se akar nézni és hát a 'kommentjeitol' jobban szoktam félni mint a dolgozat jegyétől és érdekelne,hogy miért pont az én dolgozatomhoz mond mindig valamit?Egyébként a tanár 50+os nő én pedig 17l vagyok.

2015. márc. 21. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért nem vagy neki szimpatikus és borzasztó rossz szakember emellé. Szóljatok a szülőknek/igazgatónak.
2015. márc. 21. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű egy irigy öreglány, akit már a fiatal lányok létezése is irritál a földön.

Lehet, klimaxos, szed egy rakás gyógyszert, hőhullámai vannak, otthon meg van 3 gyereke, fene tudja.

Az 50+ os emberek amúgy is eléggé elviselhetetlenek, a férfiak inkább, de a nők se piskóta.

Ha megint fikázza a dolgozatod, mond meg neki, hogy tudsz egy jó seprűboltot.

2015. márc. 21. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert kedvel,csak nem mutatja ki
2015. márc. 21. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy se gyereke,se férje nincs és nagyon okos a nevéhez fűződik egy Feladatgyűjtemény is meg rengeteg elismerést és díjat is kapott már.Szerintem nem vagyok szimpatkus neki de mást úgy sem tudok tenni,az óráin odafigyelek és tanulok is a dolgozatokra és egy idő után csak le szokik róla..köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!