Dékánnak írni hanyag konzulensről?
Lenne valamilyen hatása, ha a dékánt felkeresném záróvizsga után, amiben panaszt tennék egy oktatóra? Teljesen nem érdekli egy e-mailem sem, hetekig nem felel, ha válaszol is, szinte semmit nem segít. Nem tettem neki soha rosszat, hogy pikkeljen rám, ha olyan van, még ha határidős papírt kellett aláíratni sem válaszolt, és kezd tele lenni a tököm vele.
Nem azt várom el, hogy ő írja meg a szakdolgozatom, nincs ilyenről szó.
A levelet utólag írnám meg, váltani már nagyon nem lenne értelme, mert idén végzek, múlt félévben még normális volt, vagy legalábbis arra méltatott, hogy válaszolt, most azonban azt sem, még egy mondatot sem ír vissza... elhiszem, hogy elfoglalt, de egy hét alatt csak szakíthatott volna időt arra, hogy nyögjön valamit.
Ráadásul skype-on is online volt, mert mondta, hogy ha van valami, ott is elérhetem akár, írtam neki, fél óra múlva csak azt láttam, hogy lelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!