Nem tudok nagyon beilleszkedni a magyarokhoz, és nem tudom mit tegyek ( lengyel lány vagyok) kislány koromba jöttünk ide kb.6 éves lehettem, de azóta se tudom megszoktni Magyarországot, mit tegyek?
Nyugodj meg,semmi probléma,később ott élsz.ahol szeretnél.Most pedig próbálj nyitni,a magyarok is sokan már nyitottabbak a külföldiek felé.
Vigasztalónak küldöm neked sok-sok szeretettel:
"Polak, Węgier dwa bratanki i do szabli, i do szklanki / Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát."
"félek a magyaroktól, sajnos magyarul kell beszélnem, mert felejtem a lengyelt bla bla bla"
Ilyen hozzáállással meg is értem, hogy nem érzed jól magad. Nyiss az emberek felé, legyél barátságos. Minden országban vannak ugyanúgy jó és rossz emberek, úgyhogy ne jelentsd már ki kollektíven légyszi, hogy félsz a magyaroktól... Ha így leszólsz minket, ne is csodálkozz, hogy a környezeted nem bír elviselni. De akkor ne minket hibáztass, hanem magadba nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!