Szerintetek ez beteges?
Mindez kitaláció,legalábbis én így gondolom.Érdeklődj a lakhelyed szerinti pszichológusnál,pszichiáternél,hogy mit tehetnél annak érdekében,hogy a gondolataidat ne váltsd valósággá!Szerintem neked van mentális problémád.
Ha linkelsz olyan oldalt,amin ez a hír érthetően,szóról szóra,betűről betűre közölve van,akkor sem derül ki,hogy te ki vagy,és akkor majd elhisszük,hogy ez megtörtént.
Ez viszont 100%,hogy nem történt meg.
Kijelentem,hogy felelősségem teljes tudatában a legalaposabban tájékoztattam a kérdezőt arról,hogy kihez tud fordulni segítségért,és egy esetleges bűncselekmény esetén a felelősséget NEM vállalom!
Az előző mondatomat komolyan írtam,ki tudja,hogy mi lesz ebből is.
Én meg azt jelentem ki, hogy nem nyugaton élünk, hogy minden hírt, pláne egy ilyen hírt itthon feltétlenül közöljenek a hírekbe - ettől nyilván még biztos, hogy kamu -, de az etéren médiába vetett hitetek is az!
A legtöbbet esetben még csak olyan híreket se közölnek le itthon neten sem, amit rajtunk kívül már az egész világ tud! Ébresztő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!