A tesitanároknak a legkönnyebb?
Figyelt kérdés
Üdv! Azt vettem észre, az a tapasztalatom, hogy a tesitanárok nagy része nem csinál semmit. Pl általános iskolai tanárom egy középkorú, kövér, férfi volt, a gyakorlatokat természetesen nem mutatta be, a legtöbb óra focival és kidobóssal telt, év elején és év végén csinált pár felmérést aztán nagyjából ennyi. A mostani tanáromnál általában erősítünk, vagy focizunk (hozzáteszem egy szabályos fekvőtámaszt nem láttam még tőle). Én elhiszem, hogy nem egyszerű elvégezni a szakot, de utána tényleg ennyire nincs dolguk? Oké azt elismerem, hogy van rajtuk felelősség, mert gyakorlat közben megsérülhetnek a diákok. Az a furcsa, hogy amíg a matektanár, töritanár stb készül az órájára, dolgozatot javít, feleltet, pótvizsgáztat stb addig egy tesitanár óra előtt eldönti, hogy ma erősítünk vagy focizunk, van pár kötelező gyakorlat amit be se kell mutatnia aztán van egy héten maximum 26 órája.2015. márc. 10. 23:12
21/22 anonim 

válasza:

Szerintem meg pont, hogy nekik az egyik legnehezebb. Az időjárás is beleszól a tanterveikbe (pl.: ha olyan órát terveztek, hogy mondjuk kint futtok, de zuhog az eső), ezért sokszor át kell variálniuk az órát.
22/22 A kérdező kommentje:
Akkor bemennek a terembe, nem nagy dolog átszervezni. Kint akarta, hogy futás legyen, ehelyett tart bent egy ingafutást.
2016. febr. 21. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!