A fél osztály utál, a tanárom meg fenyeget! Most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Hétfőn tesin kosaraztunk, és ilyenkor egy debella mindig mindenkinek neki megy. Megint fellökött engem is, aztán röhögött meg pacsizott a barátnőivel. Ezt még lenyeltem volna, de onnantól provokált egész órán, ezért "megvertem". Ez a nagy agyonverés ki is merült annyiban, hogy kiabáltam és lefogtam a karját. Közben kicsit sikerült kimarnom. Na most a tanár azt mondta, hogy az én hibám volt, és ez a tehén azóta olyanokat mond mindenkinek, hogy idegbeteg vagyok, bele fogja verni a fejem a földbe, bezárna egy diliházba és hasonlók. Tegnap már egy osztálytársam leordította a fejem, hogy barbár vagyok és dögöljek meg. Pontosabban a barbárt ordította, a másik felét meg próbálta úgy mondani, hogy ne halljam. A tesitanárral egyébként ma volt matekunk, és azt mondta, hogy ezentúl más lesz köztünk a " kapcsolat", meg hogy ha sz@rbanézem ő is azt fogja tenni. Aztán tök nyugodtan oda mondta egy gyereknek hogy meg fog engem verni. Már csak pár hónap a suliból, utána megyek másikba, de nem tudom addig mit fogok csinálni..holnap is lesz vele két órám, de ezek után lesheti, hogy mikor megyek be. Szólni meg nem tudok senkinek, mert úgyis én járnék rosszul :/2015. márc. 10. 15:54
11/12 anonim válasza:
Szia mi lett ?Milyen az új suli ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!