Mit csináljak ha állandóan zaklat a tesi tanárom? 13/F
Figyelt kérdés
2-éve folyamatosan engem piszkál és ha nem lesz játék rám fogja.Ja meg mindig mondogatja hogy ha nem a facebookot nyomogatnám talán nem lennék dagadt.(Hozzáteszem napi fél órát gépezek mivel nem sok időm van)Ráadásul a lányokat mindig rám uszítja hogy azok haragudjanak.A mai nap amikor 100-fekvőtámaszt kellett csinálni,én lassabban csináltam mivel fájt a karom.
Erre meg ilyet szól a idióta:"Attól hogy dagadt vagy nem tehetsz meg mindent.
Arról nem is beszélek hogy leidiótáz hogyha nem értem meg a feladatot.
Szerintem nem a szüleidnek, inkább osztályfőnöködnek kéne a problémát jelezned.
Osztálytársaiddal beszéltél erről? Ők kinek adnak igazat?
2015. márc. 9. 14:03
13/18 anonim válasza:
Lassabban csináltad a fekvőtámaszokat, mint bárki az osztalyból? A lányoknak nem fájt a karjuk, csak neked, lehagytak téged? Fú de gáz. Nem csoda, ha lealáz a tesitanár, puhány vagy. Azt meg senki nem hiszi el, hogy azért nem szólsz otthon, mert apád-anyád összeverné a tanárt. Szerintem te már ezt elpanaszoltad otthon, de mivel a szüleidet is zavarja, hogy a fiuk egy kis tunyacsáp, ezért ők sem neked adtak igazat.
2015. márc. 9. 14:25
14/18 anonim válasza:
"Arról nem is beszélek hogy leidiótáz hogyha nem értem meg a feladatot."
Hát azt nem csodálom! Nem érted meg a feladatot TESIÓRÁN? :D
- Fussátok körbe a tornatermet tízszer.
- Elnézést, nem értem a feladatot...
2015. márc. 9. 14:30
15/18 anonim válasza:
Ez megengedhetetlen viselkedés egy tanár részéről, nem lehet ilyet következmények nélkül csinálni. Csak van olyan tanárod, akiben megbízhatsz, és kérheted a segítségét. A szüleid is felnőtt emberek, csak nem mennének már neki a tanárodnak... az meg, ha kiabálnak vele egy kicsit, teljesen jogos.
2015. márc. 9. 19:08
16/18 anonim válasza:
Szerintem is szólj a szüleidnek. Ők menjenek az igazgatóhoz, mind a ketten, együtt !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!