Mit csináljak ha állandóan zaklat a tesi tanárom? 13/F
2-éve folyamatosan engem piszkál és ha nem lesz játék rám fogja.Ja meg mindig mondogatja hogy ha nem a facebookot nyomogatnám talán nem lennék dagadt.(Hozzáteszem napi fél órát gépezek mivel nem sok időm van)Ráadásul a lányokat mindig rám uszítja hogy azok haragudjanak.A mai nap amikor 100-fekvőtámaszt kellett csinálni,én lassabban csináltam mivel fájt a karom.
Erre meg ilyet szól a idióta:"Attól hogy dagadt vagy nem tehetsz meg mindent.
Arról nem is beszélek hogy leidiótáz hogyha nem értem meg a feladatot.
Nem is rossz ötlet bár 1-2 rossz szóért max én kapnék intőt hogy mit kébzelek hogy lehallgatom a tanárt :(
Meg vannak biztonsági őrök akik átnézik a táskát meg a cuccainkat nincs-e nálunk dohány vagy ijesmi....
És a telefont nem nagyon díjazzák.
Szerintem is hangfelvétel és feljelentés. Ne hagyd magad így megalázni.
13:39-es, még ha vissza is beszélne, vagy kihúzná magát a feladatok alól, az sem lenne egyáltalán mentség a tanárnak erre a minősíthetetlen viselkedésére.
Persze!
Egy rossz szót nem mondtam neki,sőt még próbáltam vele jóba lenni.
De ha visszabeszélnék se lenne indok arra hogy zaklasson...
Egyébként Gárdonyi Géza Ált Suliba járok.
Komárom mellett.
Az a helyzet hogy nem merem mondani mert apukám kiütné a fogát anyukám meg leadna neki egy taslit :D
Ja és köszi mindenkinek a megértést,jó látni hogy vannak normális megértő emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!