Ha felvállalom, jobban "felnéznek" majd rám?
Figyelt kérdés
Meleg fiú vagyok és elég népszerűtlen, mármint nincsenek nagyon barátaim és amiatt, hogy meleg vagyok egyben hajlamos is arra, hogy furán viselkedjek. Egyszerűen ilyen a személyiségem. Ha esetleg egy picit több ember tudja meg mint egy pár ilyen-olyan barát azt, úgy hogy ha rakerdeznek pl siman megmondom, szimpatikusabb lehetek? Mert most nagyon magabiztosan erzem h elmondanam barkinek. Attol felek csak h elharapodzanak a dolgok s nm akarok pl megverődni, de mar belefaradtam a folytonos titkolózásba:(2015. márc. 1. 19:12
11/18 A kérdező kommentje:
Provokálni? Uristen dehogyis..szimpla kérdés vlt eddig hasznos válaszokat kaptam de ha kezd elindulni a veszekedes letorlom a kerdest! Azert szomoru egybol ez esik le neked de torlom a kerdest ismetlem ha agresszivoskodik vki!
2015. márc. 3. 14:57
12/18 anonim válasza:
Hát szerintem provokáció akar lenni,nagyon érezhető,töröld
13/18 A kérdező kommentje:
lehet jobb lessz...sajnalom h igy alltok hozza :((
2015. márc. 3. 15:05
14/18 A kérdező kommentje:
De tudod mit megsem torlom! :) ha eddig jottek hasznos valaszok ezutan is fognak es ne haragudj tenyleg de ne szitsd a veszekedest! Mert itt egyedul te vagy az aki provokalsz mellesleg gozom nincs h hogy toroljem le....
2015. márc. 3. 15:09
15/18 A kérdező kommentje:
Remelem mostmar vegkepp meggyozodtel h "provokalok"
2015. márc. 3. 15:10
16/18 anonim válasza:
nem értem,Ezzel mit akarsz elérni ?
17/18 A kérdező kommentje:
3. Világháborút -,-
2015. márc. 5. 20:26
18/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz a hülyékkel. Én sem szeretem letagadni, ha megkérdezik, mondjuk nem is ordibálom ki, hogy tudja meg az egész világ. (Pl. Anyuéknak rettegek elmondani, azzal még várok.) Akik tudják, ugyanúgy néznek rám, nem változott semmi, csak megerősödött velük a kapcsolatom, ráadásul tudnak kérdezni, ha valami érdekli őket. Mondjuk lehet, hogy nekem könnyebb, mert lány vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!