Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek a barátnőmmel?

Mit tegyek a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Kedves volt meg minden,de orokke ilyen buta kerdeseket tett fel hogy ki a legszebb meg hogy ki tetszik az osztalybol.

Egyszer meg oke, de mikor minden heten ezt kerdezi, mar kicsit unalmas.Orokke a vecebe megy hogy megnezze magat, vagy eloveszi a tukret,vagy nekunk szol hogy hogy nez ki. Orokke neznunk kell hogy van e valami az orraban, vagy a seggen stb. Olyan halkan beszel hogy nem is halljuk amit mond,ha nem valaszolunk,akkor meg szemetkedik. Ma is mondta hogy igen, ha rossz kedvem van gonosz vagyok. Mit kezdjunk vele? Mar lassan mindenki megutalja.

Koszi elore is es bocs az ekezetekert.

2015. febr. 24. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, hogy mik a gondjaid. Amúgy valami miatt a barátnőd gondolom, idegesítő szokásai meg mindekinek van, főleg gyerekként.
2015. febr. 24. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek,ha ez nem fekszik neked,akkor mondd meg neki őszintén,de nem bántóan,hogy elég volt,ennyi volt...stb.
2015. febr. 24. 15:04
 3/5 anonim válasza:

Azok alapjan, amit elmondtal ugy tuni, hogy onertekelesi problemai vannak. Ami altalaban (ulzott megfelelni akaras es onkritika) a szeretet es az elfogadas hianya az oka.

Jelenleg o nem tunik boldognak es ez a viselkedese megvisel teged. Meg kell probalnod boldogabba tenned es elerni, hogy erezze hogy szeretettel van korulveve.

Ha ez nem sikerul es a problema marad, akkor a kovetkezo lepes, hogy te sem leszel boldog egyaltalan.Akkor erdemes valtoztatni es akar szakitani is.

Akkor vagy segitseget keres, vagy rajon, hogy ezzel foglalkoznia kell. Azzal csak artasz, ha ebben az allapotaban hagyod.

A menyasszonom mindig teljesen jol erzi magat. Akar az elso munkahelyerol is nyudgodijba volna. En visszamentem tanulni es diplomazom, allandoan rohanok es intezkedem.

O csodal engem, en csodalom ot. :)

Mindenki mas es mast kell tennie, hogy jol erezze magat.

2015. febr. 27. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de amúgy én lány vagyok, ő a barátnőm a suliban. :D

De azért köszi!

2015. febr. 27. 19:08
 5/5 anonim válasza:

Kdves kerdezo, probaltad mar:

[link]

2015. febr. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!