A suliban testsúly és testzsír mérés van. Köteles vagyok megengedni, hogy megmérjenek? Egyszerűen mindig probálom elkerülni ezt, most is sikerült de félek, hogy az új suli miatt keríteni fognak olyan időpontot mikor megtudnak mérni.
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 19:28
11/14 A kérdező kommentje:
Tesi órán mérik.Egyik osztálytársam megkérte az osztályfőnököt,hogy ne mondja hangosan és direkt hangosan mondta.És szerintem senkinek semmi köze nincs a súlyomhoz.Éveket óta próbálok fogyni de nem megy.Ha le is megx vissza jön.Sportoltam,diétáztam.Most már annyira zavar,hogy nem eszek.
2015. febr. 21. 08:47
13/14 anonim válasza:
Ha jófej a háziorvosod, menj el hozzá, és kérd meg, hogy mérjen le. Aztán leírhatja egy papírra, lepecsételheti, te meg odaadod azt.
14/14 anonim válasza:
Ha segít, akkor leírom, h mit mondott nekem egy gasztroenterológus doki, mi szerinte a legjobb diéta: heti egy nap koplalás, mint a kutyáknál, és lassan, de tartósan lemegy a felesleg, mert nem áll át egy nap alatt a szervezet arra, h másnap többet egyél, és így nem jön a jojó effektus. Hát az a baj, h én nem koplalok, de egy nap igyekszem kevesebbet enni, ehhez rendesen végig kéne aludnom egy napot, vagy eszméletlennek kéne lennem nekem, h ne egyek, nagy erő kell hozzá sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!