Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mostanában mindig sírok...

Mostanában mindig sírok miért? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sokat hiányzok a suliból mert pánikbeteg vagyok..de ezt a többiek nem tudják,félek hogy ha holnap megyek azzal szekálnak hogy mennyit hiányzok..anyáék nagyon fognak hiányozni holnap és most se merek belegondolni a holnapi napba..most is sírok mert nincsenek itthon és nagyon hiányoznak :'( mit tegyek?? :'(((((((
2015. febr. 18. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Tanulj, olvass, végezz egy kis házimunkát. Sétálj, sportolj.

Ki szekál azzal, hogy mennyit hiányzol? Ha osztálytársak, ne is figyelj rájuk. Ha netán tanárok, akkor illedelmesen válaszolj. Amúgy kezelik a pánik betegségedet? Ne rinyálj, nem kisbaba vagy, ha itt tudsz kérdezni. Tényleg: hány éves vagy?

Fogd fel komolyan, ha tényleg beteg vagy. Elég jól kezelhető a pánikbetegség. Javulást.

2015. febr. 18. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Októberben az osztálytársak mondták hogy agybeteg vagyok és csak gondolok egyet aztán nem jövök,a tanárok mindig azzal jönnek hogy túl sokat hiányzom..járok pszchihológushoz és 12 éves vagyok (lány)

És köszönöm !!! :)

2015. febr. 18. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
12 évesen pánikbeteg, érdekes...
2015. febr. 18. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Miért lehetetlen??-.-

Láttam babát terhesen de az nem lehetetlen??!

2015. febr. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!