Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek hogy ne keljen...

Mit tegyek hogy ne keljen soha bemennem matekra?

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 19:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
ha ilyen zseni vagy, akkor simán felmentenek matekból vagy kapsz a tanártól feladatokat, hogy ne unatkozz ;)
2015. febr. 13. 21:16
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
ha ennyire megy a matek tedd le az osztályozó vizsgát és voilà, nem kell többet bemenned matekra az adott évben.
2015. febr. 13. 21:57
 23/28 anonim ***** válasza:
45%

Ha elmúltál 16 akkor már nem fogsz felmentés kapni a matekérettségi alól.

tegyük fel, hogy nem vagy 16 és a nevelési tanácsadó valamelyik szakbizottsága megadja a felmentést. Ekkor az összes olyan továbbtanulási lehetőséged elveszik ahová kell a matek.

Szerény véleményem szerint a középszintű érettségi annyira gagyi, hogy szinte mindenki átmegy rajta (legfeljebb szóbelivel).

2015. febr. 14. 19:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Az osztálytársam is kapott felmentést 16 fölött.
2015. febr. 14. 23:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Én esti iskolába jártam, 24 évesen megkaptam matek érettségi alól a felmentést, helyette másik tárgyat kellett választanom. Nincs korhatár, akárhány évesen megkapod a felmentést ha tényleg szükséges, esetleg olyan korhatár van, amikor nem ingyenes, hanem fizetős a vizsgálat. Nem lehet megjátszani a hozzá nem értést, nem hülyék az emberek és a tesztek, kiszűrik ha színlelsz. Ez a papír még nem ment fel az órárajárás alól, hivatalosan ahhoz nem tudom mi kell.
2015. febr. 15. 01:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Felmenteni nem akarom magam,mert nem vagyok annyira hülye amilyennek gondolnak.
2015. febr. 15. 13:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés??
2015. febr. 15. 16:24
 28/28 A kérdező kommentje:
csak az a kérdés ,hogy hogy tudnék kevesebbszer matekórára bemenni,anélkül hogy megbukjak.
2015. febr. 16. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!