Sűrgős lenne! Van értelme bemennem a Decathlonba, hogy cséréljék ki?
Szóval,2 és fél hete vettem ott egy futóruhát(alsót,felsőt)Közben kiderült,hogy nagy rám.Igazából,mind a kettő,de leginkább,az alsó zavar,mert mindig húzogatnom kell magamon,miközben,futok.Ma felhívtam őket,az első kérdése a csajnak az volt,hogy mikor vettem,mondtam,hogy mikor,erre azt mondta ,akkor oké,még vissza veszik.Aztán megkérdezte,hogy volt-e már rajtam,mondtam,hogy egyszer,aztán,hogy volt-e már mosva,mondom,egyszer,erre az volt a válasz,hogy akkor sajnos mégsem tudják vissza venni,mert már nincsen polcképes állapotban... Ez mégis mit jelent? Én hülye,nem kérdeztem meg,mondtam,hogy jó,akkor köszönöm,de kicsit bizonytalannak tűnt a nő,mármint,nem mondta olyan határozottan.Nem tudom,mit csináljak,mert arra gondoltam,bemegyek személyesen,addig amíg ugye le nem jár az idő,mert utána ,már nem igazán van mit tenni.Nagyon idegesít futás közben,hogy nem jó rám... :/ Meg kellene,hogy tudjanak mutatni erről valamilyen hivatalos dokumentumot,hogy csak "polcképes állapotban" veszik vissza,nem?
Előre is köszi,hogy valaki segít!
Internetes vásárlás esetén 14 naptári nap alatt indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. személyes vásárlásnál ez nulla nap, null óra, nulla másodperc.
Volt lehetőséged felpróbálni. Igaz, a tükör előtt illegni-billegni nem ugyanaz, mint a sportmozgás.
Az eladót nem érheti kár semmiképpen. Csak akkor vesznek vissza terméket (ez mindkét esetben igaz), ha az újra eladható.
Gondold át, te megvennéd-e azt, amit most vissza akarsz vinni.
Nem akartam még elküldeni a negyediket.
Normális kereskedő igyekszik a vevőnek kedvezni. A válság óta ez fokozottan igaz. Mi pl. néha akkor is cserélünk, ha bukunk a dolgon. A rossz vélemény jobban terjed, mint a dicsérő szó, s megfontolandó az elutasítás. Persze nem lehet ebből rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!