Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek megmondjam egy...

Szerintetek megmondjam egy anyukának, hogy az általa "jó kislánynak" tartott lánykája, aki "biztos nem megy bele semmiféle szexbe senkivel" az rég nem szűz, a fél iskolának megvolt már, köztük nekem is?

Figyelt kérdés

Vajon felvilágosítsam anyukát vagy hagyjuk meg boldog tudatlanságban hadd jöjjön rá magától?

Anyuka egy iskolai felvilágosító órán bevonult az igazgatóhoz a tanárokhoz és számon kérte rajtuk miért kell a gyerekeknek a szexről beszélni egyáltalán. Meg olyan szórólapot adni amin X óvszer reklámja van! Botrány! Ennyi idős korban a gyerekek még nem is gondolnak a szexre! Fúj! Lám itt az ő kislánya aki már 16 lesz és biztos hogy még soha senkivel, még nem is gondolt rá! Mert az ő lánya nem olyan! És stb habzik a pofája.

Na most kérdésem: szerintetek felvilágosítsuk anyukát hogy a szende szűz lánykája egy csomó embernek megvolt már itt a suliban (és ki tudja még kinek sulin kívül) köztük nekem is?

Hogy a kis lánykája múltkor a WC-ben térdelt és szopott miközben X másik állt körülötte és röhögtek? Meg osztálykiránduláson egy este hányan mentek végig rajta?

Menjek oda mondjuk én, akinek szintén megvolt a kis lánykája nem is egyszer? Meg gyűjtsem magam köré X haveromat akik szintén tudnának mesélni a szűz lánykájáról első kézből származó tapasztalatokat?

Vajon anyuka mit szólna?

Ja még mielőtt valaki megkérdezni mi közöm a dologhoz? Voltaképp semmi. Csak annyira GYŰLÖLÖM az ilyen segghülye vak (választottan vak! ) szülőket!

Mondjuk nézzen már be a kis lánya táskájába. A tankönyvek mellett -na mi az ott? Csak nem óvszer?

2015. febr. 8. 10:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem szórakozok pontozós baromságokkal.

És fogalmam sincs mi baj az egyéjszakás dolgokkal? Nyáron Balatonon összejöttem egy német csajjal aki másnap ment vissza németbe. Mindketten tudtuk sose látjuk egymást többet de még egyet kufircoltunk azon az egy éjszakán. Hol itt a gond?

2015. febr. 8. 16:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az egyéjszakás kalandokkal semmi baj, mindenkinek szíve joga, kivel mikor fekszik össze

ebbe az esetben inkább az a gázos, ahogy 16 évesen gondolkodsz

áldom az eget, hogy 16 éves koromban normális emberek vettek körül

22L

2015. febr. 8. 16:12
 23/25 A kérdező kommentje:

Csak lennél most 16 éves. Más embereket látnál. És ugye mit hívunk "normálisnak"? Amiből több van.

A fekete varjú normális? Az. Mert sok van belőle. A fehér varjú? nem az.

De lenne csak több a fehér varjú mint a fekete egyből a fehér lenne a normális.

2015. febr. 8. 16:18
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van diplomás wc-s néni? Vagy suliba portás? Vagy elégedetlenkedő fantomdiákoknak oklevelet adó tanárbácsi? Már megint az irományod elejétől levágtam, hogy te vagy az... Unalmas a portán, azért találsz ki hülyeségeket? Menj aulát takarítani! Senki nem jön fossni száz forintért? Pucold ki a vécét! Elégetted már a diplomádat?
2015. febr. 8. 18:49
 25/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_..

gondolom ez a kérdés is hozzád tartozik.

2015. febr. 8. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!