Mi a véleményetek a következő szituról?
Figyelt kérdés
Ma a tesiórán a sportfelelős tartja az órát, büntetésből lenyomat 30 fekvőt velem mert más feladatot csináltam mint kellett. Odalép egy gyerek és poénból a hátamra ül, a sportfelelős kezébe ad egy pálcát, és azt mondja: nyomjad a fekvőt, ha pihenni próbálsz, akkor a gyerek húzzon egy nagyot a seggedre? 17/F2015. febr. 5. 16:02
2/5 anonim válasza:
Nem értem hogy kerül ebbe a kategóriába, de a szüleidnek kéne megkérdezni az igazgatót hogy ez most mégis micsoda
3/5 aladar12 válasza:
először a tanárral beszélnék, utána igazgató. ha meg egyik se tesz semmit suli után szétcsapom.
4/5 anonim válasza:
Poénból azonnal abbahagytam volna a fekvőtámaszozás.
5/5 anonim válasza:
Én poénra vettem volna. de alapból nem fekvőznék azért mert valami idióta felelős azt mondja.
Állj a talpadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!