Nektek is iyen jól müködő osztályotok van? 13/f
19en vagyunk egy osztályba.Alapvetően kedvesek,jófejek ,segítőkészek mindannyian(kivétel van).Minden bajban egymás mellet vagyunk(az ofővel elentétben :D).Szoktunk hülyülni órákon ,de alapvetően a tanárok is szeretnek minket és mi is öket(ofő kivéve).Nem annyira szoktuk bántani egymást.Ofőn eggyüt szedjük szét az idegét az
ofőnek(ált sikerül) :D .
Egyáltalán nem várom a 8ikat amikor el kell válnom tőlük és a tanároktól.Sok barátom van a hibáim ellenére
.6osztályos felvételi nem annyira sikerült a többieknek(szerencsére :) ).Mindenki beszokott az osztályba egy gyerek nem(aki megse szolal még feleltetésékor sem) vannak beszédessebbek,csendesebbek.Kevés bunkó van(szerencsére) az osztályunkban.
Lehet a kis létszám miatt ilyen jó az osztályunk ?
7-dikben mi is pont ugyanilyenek voltunk, csak az osztálylétszám kb. 26 volt.
:-)
Elég szomorú, hogy az tart titeket össze, hogy kiidegeltek más embereket.
8. után úgyis elfeledkeztek egymásról, aztán ha gimiben is ilyen összetartó osztály lesz, na az maradandó élmény. És remélhetőleg akkor már nem az lesz a mérvadó, hogy hogyan szívatjátok a tanárokat.
Bárcsak mi is ilyn osztály lennénk. 7.-esek vagyunk,az osztálylétszám alacsony (13) mert ez egy falusi iskola.Még talán 1.-és 2. osztályba jó volt az osztályközösség,bár már akkor sem beszélt mindenki mindenkivel. És ami most van,szerintem ilyen sehol sincs nagyon!! Van 3-4 ember,aki parancsolgat,eldönti például hogy hova menjünk osztálykirándulásra,a többit nem is engedi szóhoz juni.Itt nem az van,hogy a többség dönt.Még az osztályfőnök is hallgat rájuk.Kiválasztanak 4-5 embert akit piszkálnak,onnantól kezdve már le sem szálnak róluk,mert ők az "elhalt agyvilági fertőzöttek",aztán ezek után csodálkoznak,hogy nem beszélnek vissza nekik.Velem is amiket tettek az évek során.Arra jó vagyok,ha a háziról van szó,szépen lemásolják máskor mintha ott se lennék,vagy pedig arra is volt már példa hogy ameddig kimentem szünetbe a folyósóra kivették a táskámból a könyvemet és úgy írták.Itt nincs olyan,hogy például fiú beszélget a lánnyal.Ne is,mert baj lesz,nem szabad!Reggel normális helyeken ha belépnek a terembe köszönnek egymásnak,itt még az sincs,rá se nézünk egymásra.Mindenki ül,várja ,hogy végre haza mehessen.Az osztályfőnöknek is az a dolga,hogy összekovácsolja az osztályt,de csak parancsolgatni tud,így aztán sokra jutunk.Nem számít valahogy túléljük ezt a másfél évet,aztán mindenki elmegy jó messzire a másiktól aztán ennél csak jobb lehet.
Szerintem ilyen sehol sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!