Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon ki fognak semmizni, ha...

Nagyon ki fognak semmizni, ha kiderül, hogy nincs kocsink?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Középsulis lány vagyok teljesen normális, sztenderd családi háttérrel, azt leszámítva, hogy nem is volt, és valószínű sosem lesz kocsink... Ez számomra nem jelent nagy problémát, hisz tíz percre lakok a sulimtól, így nem kell órákat buszoznom "becsiccsentett szakmunkások közösségében" elvegyülve... Nos, a probléma ott kezdődik, hogy ha valami sulis, vagy baráti rendezvény később ér véget, akkor mindenki előveszi a telóját, és hívja, anyu/aput, hogy jöjjön érte, én pedig halkan fohászkodok, hogy valaki hazatudjon cibálni, miután behazudtam,hogy a szüleim mit tudom én hol vannak és ne tudódjon a "szörnyű titkom"... Mit csináljak? Vagy egyszerűen csak túlreagálom, és ez nem abba a kategóriába menne, mintha pl. nem lenne TV-nk?

Előre is köszi! :)

2015. jan. 27. 20:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
70%
Nem kell azon filozni,mikor kezdtem az iskolat nekunk s e volt kocsink es bele se gondoltam hogy itt ki fognak kozositteni mert nincs,igaz most van,de nem a kocsi teszi az embert...Ne felj nem erdekel senkit ha van kocsi vagy nincs.Amugy meg Nemetorszagban mindenkinek van kocsija :p csak nekunk nem volt :D
2015. jan. 31. 01:17
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha valami fullos tini lány vagy, senkit nem fog érdekelni.
2020. okt. 21. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk pl nincs tv-nk, de nem érzem magam tőle kevesebbnek... sőt...
2020. okt. 21. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, hogy ciki legyen, hogy nincs kocsitok. Én rohadt büszke vagyok rá hogy nekem nincs. Szerintem ez egy akkora őrület sacc, mint a kapszulás kávé vagy a dohányzás. Így totál károkozás sacc és érthetetlen, hogy miért csinálják az emberek.

De ha nem elvi okokból, hanem pénz miatt nem vesztek, akkor is jól teszitek mert egy autó rohadt sokba kerül. Minimum 50 ezer egy hónapban.

Szerintem csak simán jelentsd ki, hogy nincs autótok. Sacc azzal a természetességgel, mintha azt mondanád, hogy az ég kék. És kérdezd meg el tud e vinni valaki.

2020. okt. 22. 15:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk most sincs kocsink. 😁

Amúgy az én osztálytársaim már a gólyabálon tudták, hogy nincs, mert úgy mentem haza onnan, hogy "el kell érjem a vonatot". Az oszi meg megkérdezte, hogy "egyedül vonatozol?" (este). Én meg csak: "Nem, apum is itt van a városban"

Amúgy a 29-böl 4 osztálytársam kb ovi óta tudták, hogy nincs.

Az osztályfőnökömnek sincs. (Mert fél vezetni, így jogsija sincs, s akkor minek kocsi)

+ poén: nekünk 5 TV-nk van, amiből 2 nem megy jól, 1 egyáltalán nem megy, 1 a nagyanyámé, az 5.-et meg monitornak használom. 😂

Szóval túlreagálod.

2020. okt. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!