Bennem van a hiba, vagy az osztálytársaimban? Mi lehet az oka, hogy nem kedvelnek, és mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
Csendes vagyok. A barátaimmal sokat beszélek, de nem szeretem a nagy társaságot. Ha órán beszélgetünk valami komolyabb témáról, nem szoktam hozzászólni, pedig mindig van gondolatom. Csak félek, hogy hülyeséget mondok. És ha mondjuk a tanár hirtelen és gyorsan kikéri a véleményem, úgy, hogy nem számítok rá, nem tudok mit válaszolni, mert lefagyok. Ezért talán úgy tűnhet, nincs is véleményem. Néhány osztálytársaimon azt látom, hogy lenéznek. Csak 1-2 barátnőm van. Nagyon szeretek olvasni, és ezt mindenki tudja. Szererek komoly témákról beszélgetni, de hülyéskedni is. Író akarok lenni. Nyitott vagyok új barátságok felé, de senki se akar barátkozni velem, a büszkeségem viszont nem engedi, hogy odamenjek egy összeszokott csoporthoz az osztályból, mert tudom, hogy nem bírnak, és nem akarok rájuk akaszkodni. Elég jó tanuló vagyok. Sosem ártottam senkinek az osztályból. Szerintetek mi a baj velem? Miért nem szeretnek? Unalmas vagyok? Mit tegyek? Vagy az is lehet, hogy esetleg azért nem bírnak, mert nem vagyok annyira szép? (Az alakom jó, de van 1-2 pattanásom, és nem valami szép az arcbőröm)
14/l
Köszi a választ. :)
Szóval akkor ha valami komolyabb témáról beszélünk órán, és van véleményem, szerinttetek megszólaljak? Nem fognak hülyének nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!