Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti hogyan csinálnátok a...

Ti hogyan csinálnátok a helyemben? L/18

Figyelt kérdés
12.-es vagyok és szeretnék új suliba menni az utolsó 1,5 évre. Elég nyitott vagyok, viszont tudom, hogy egy összeszokott társaságról lenne szó. Szerintetek hülyeség? Tippek, hogy hogyan illeszkedhetnék be hamar? Volt már hasonló tapasztalatotok?

2015. jan. 26. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába szeretnél menni? Szerintem ettől is nagyban függ, hogy hol milyen a társaság.
2015. jan. 26. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg 1,5 évre átmenni másik suliba.

Mi miatt mennél át?

De amúgy ha jó az osztály könnyen befogadnak,ha szarabb akkor kevésbé csak a gáz,hogy ezt ott tudod meg.

Én személy szerint nem mennék át más suliba csak ha nagyon muszáj lenne.

Hozzánk jött egy lány az utolsó 2 évre, könnyen beilleszkedett ,mondjuk rohadt jó stílusa,temperamentuma van szóval pár nap alatt olyan volt mintha a kezdetektől osztálytársunk lett volna.

De mi mondjuk sok tanár szerint is társaság,összetartás szempontjából ritka jó osztály voltunk.Hozzánk az 5 év alatt 4 en jöttek mindenkit teljesen betudtunk fogadni.

De talán azért is,mert a mi osztályunkban mindenféle fiatal megtalálható volt.Szóval mindenki megtalálta a maga kis klikkjét :D

2015. jan. 26. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyeség, akkor inkább legyél magántanuló.
2015. jan. 26. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:

A József Attilán gondolkozom!

Leginkább a társaság miatt:).

2015. jan. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!