Egy kis közvélemény kutatás, iskolásoknak! Jártatok óvodában, vagy akár kisiskolás korotokban logopédiai foglalkozásra? Vagy fejlesztő foglalkozásra gyógypedagógushoz?
Az érdekelne jártatok-e ilyen foglalkozásra, és milyen emlékeitek vannak róla! Írjatok kort, és nemet is, légyszíves! Köszönöm! :)
(Aki nem járt, az is írhat, hogy "nem jártam", érdekel azoknak az aránya, akik jártak és akik nem :D)
Kisiskolásként (9 éves koromig) jártam logopédushoz, majd rájött az egyik hárpia tanár, aki minden nap feleltetett, hogy heti egyszer ezért nem tud megszégyeníteni és kivett onnan.
Egyébként imádtam oda járni, a logopédus néni nagyon kedves volt és kaptunk matricát, ha szorgalmasak voltunk.
Én nem jártam sem fejlesztőhöz, sem logopédushoz de gyógytornára igen, amit nagyon szerettem. Nagyon kedves nő tartotta az órát, kaptunk sok-sok dicséretet sokszor játszottunk és jó volt a társaság is :))
14/L.
Én jártam logopédushoz, mert a c hangot selypítve adtam ki. Utáltam. De én mindig is utáltam bárki idegennel beszélni, megjegyzem.
21/l
Én oviban jártam logopédushoz és fejlesztésre is.
A logopédiáról alig van emlékem, csak hogy sokat küzködtem míg sikerült kimondanom az r betűt.
A fejlesztést imádtam, emlékszem elsírtam magam mikor kijelentették, hogy már nem kell mennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!