Szerintetek egy osztályon belül egy osztálytagnak lehet "hatalma" - ha lehet így mondani - az osztályon belül?
Igen szinte minden osztályban vannak. De csak addig ilyen hatalmasak, míg az egyik "alsóbbrendű" begurul, és bucira veri őket :)
Tudom nálunk is ilyen diktatúra volt, voltak 4-en az osztályba, akik ilyen alfák voltak. Akármit csináltak nem mertek nekik visszaszólni (általában azért, mert mindenhova együtt mentek. még wc-re is. szóval ha valaki visszaszólt 4-en mentek neki..). volt hogy kidobták vkinek táskáját az ablakon, nyilvánosan megalázták stb. Nekem a kezemet törték el majdnem, de persze 4-en.(előzménye az volt, hogy amikor a "vezér" egyedül kötekedett, lecsaptam.)
Aztán mikor elegünk lett, és láttuk hogy a tanárok nem tudnak tenni semmit, összeálltunk mi is egy bandába 3-an, és elkezdtük őket cseszegetni ahogy ők tették velünk. Egyszer elegük lett, meg akartak minket verni. Osztálytársam kiütötte a vezért, mi egy másik srácot, a másik kettő meg elszaladt. Azóta demokrácia van :D
Alapból békés osztály vagyunk, de ezekkel nem lehet másként bánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!