Katkuszka kérdése:
Hogyan kell tanulni?
Figyelt kérdés
A buszon azon gondolkodunk, hogy hogyan is kellenne neki állni tanulni. Nektek mi a véleményetek, hogyan kell tanulni?2015. jan. 22. 07:00
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sosem ment, hogy akkor én most leülök és tanulok. Abból éltem meg világ életemben amit órán hallottam.
2/6 anonim válasza:
Úgy hogy kinyitod a könyvet ,és tanulsz te marha
3/6 anonim válasza:
mindenkinek más technika válik be...
4/6 anonim válasza:
tedd a párnád alá a könyvet, majd fordulj meg saját tengelyed körül 3-szor, ezután a másik irányba 3-szor. Ne félj, az eredmény nem fog elmaradni!
5/6 anonim válasza:
Papika vagy sajt majd biztosan segít!
6/6 anonim válasza:
Fogd meg a tankönyved nyisd ki, DE VIGYÁZZ nehogy elvágd a kezed vele, majd olvasd el a példát. Tudod mi az a példa? Az ami oda van írva szép kerek hasú betűkkel. Megvan? Elolvastad? Akkor csináld!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!