Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehet egy tanár, ha az...

Mit tehet egy tanár, ha az osztályában kiközösítenek és "terrorizának" valakit/valakiket?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúkról van szó, akik kiszúrtak 1-2 embert és azokat állandóan fenyegetik, nyilvánosan megalázzák, stb.

Mit lehet ilyenkor tenni?

(Nem vagyok tanár, szóval fogalmam sincs, egy barátom került most ilyen helyzetbe, aki osztályfőnökük lett.)

2015. jan. 13. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
46%

Igazából bármit,szerencsére.

A legundorítóbb mikor a tanár hagyja az egészet netán még csatlakozik is a genyózókhoz.

2015. jan. 13. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy ő folyamatosan próbál fellépni ellenük, részleteket sajnos nem tudok a módszereiből, de mondta, hogy ezek a fiúk (15 évesek amúgy) már nagyon elszálltak. Úgy tudom, eddig nem sok sikerrel járt.

Érdekelne, hogy Ti esetleg tudnátok-e valami tanácsot adni, ami segíthetne, mert amúgy egy rendkívül kedves és jóindulatú emberről van szó, nem akarom, hogy ő kerüljön nehéz helyzetbe a szülők és a tanárok előtt néhány idióta gyerek miatt.

2015. jan. 13. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!