Félek. Segítség?
Jövőre másik suliba megyek át, és rettentően félek a beilleszkedéstől. Félek, hogy nem fog senki szimpatikusnak tartani stb. Tapasztalataim szerint az első benyomás rólam mindig negatív szokott lenni, mert valahogy úgy van összerakva az arcom mintha nagyképű meg mérges lennék. Közbe meg a szöges ellentéte vagyok az egésznek. Nehezen nyílok meg embereknek de ezen minden erőmmel próbálok változtatni.
Próbálok majd a lehető legtöbbet megtenni és mosolyogni kedvesnek lenni.
Félek a gólyatábortól is...
Nekem nehezen megy ez az egész de úgy érzem ha egyszer túl jutok mindezen, akkor már úgy fog menni az életem tovább mint a karikacsapás, remélem...
Arra gondoltam hogy felöltözök normálisan majd a felvételikor, központikor meg a gólyatáborkor, olyan külsőt sugározva amivel szimpinek tűnök. A feloldódásban meg az fog segíteni remélem ha iszok egy pici alkoholt. Ettől mindig egy kicsit többet tudok beszélni.
Na végülis az egészben annyi a lényeg hogy meg AKAROM csinálni!
Menni fog?:((
Igen-igen.
De jó előre felkészülni meg így ha hamar el fog jönni.
Az első hónapban mindenki be lesz rezelve, szóval nem kell tőlük tartanod, ők is csak emberek. Beszélgess, főleg általános témákról (kezdésnek suli: honnan jött, mi akar lenni, miért ment oda, ahol akkor lesz, stb., ezután meg akármi).
Bár most nézem a gólyatábort, ott azért összekovácsolódtok kicsit, attól főleg nem kell tartani tényleg.
Szia!
Én a nyolcadikat kezdtem új osztályban és városban szóval eléggé paráztam :D
Voltak rémálmaim is hogy úristen mi lesz de végül nagyon jól sült el a dolog :)
Hamar beilleszkedtem és még életem első szerelmét is megismertem:))
Pedig eléggé csendes magamnak való vagyok.
Ha gondolod dobj egy üzit, hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!