Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek. Segítség?

Félek. Segítség?

Figyelt kérdés

Jövőre másik suliba megyek át, és rettentően félek a beilleszkedéstől. Félek, hogy nem fog senki szimpatikusnak tartani stb. Tapasztalataim szerint az első benyomás rólam mindig negatív szokott lenni, mert valahogy úgy van összerakva az arcom mintha nagyképű meg mérges lennék. Közbe meg a szöges ellentéte vagyok az egésznek. Nehezen nyílok meg embereknek de ezen minden erőmmel próbálok változtatni.

Próbálok majd a lehető legtöbbet megtenni és mosolyogni kedvesnek lenni.

Félek a gólyatábortól is...

Nekem nehezen megy ez az egész de úgy érzem ha egyszer túl jutok mindezen, akkor már úgy fog menni az életem tovább mint a karikacsapás, remélem...

Arra gondoltam hogy felöltözök normálisan majd a felvételikor, központikor meg a gólyatáborkor, olyan külsőt sugározva amivel szimpinek tűnök. A feloldódásban meg az fog segíteni remélem ha iszok egy pici alkoholt. Ettől mindig egy kicsit többet tudok beszélni.

Na végülis az egészben annyi a lényeg hogy meg AKAROM csinálni!

Menni fog?:((

2015. jan. 11. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Odébb van az még,nem?
2015. jan. 11. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen-igen.

De jó előre felkészülni meg így ha hamar el fog jönni.

2015. jan. 11. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. És ahogy gondoltam szar is volt az első hét..(azt hittem, már hazajövök mert nem bírom..)De azután kezdtem feloldódni, ahogy a többiek is. Megismertük valamennyire egymást és így 4 hónap után már nem esik nehezemre bemenni :) Neked is sikerülni fog és igen lényeg, hogy tarts ki, ne add fel a barátkozást és mosolyogj. Tudj beleszólni a témákba és ami a lényeg ne légy csöndes! Ne nyomjanak el.
2015. jan. 11. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első hónapban mindenki be lesz rezelve, szóval nem kell tőlük tartanod, ők is csak emberek. Beszélgess, főleg általános témákról (kezdésnek suli: honnan jött, mi akar lenni, miért ment oda, ahol akkor lesz, stb., ezután meg akármi).

Bár most nézem a gólyatábort, ott azért összekovácsolódtok kicsit, attól főleg nem kell tartani tényleg.

2015. jan. 11. 20:02
 5/6 anonim válasza:
"iszok egy kis alkoholt ettől mindig többet tudok beszélni" 8.ban alkohol, aha meg egy nagy pofon az kéne, nem beilleszkedés. Még mielőtt elkezdenéd, hogy gyönyörű megnyilvánulás, stb. bocs, ettől függetlenül segíteni próbálok ez csak egy független megnyilvánulás és rámutattam arra, hogy én is ilyen voltam a nagy pofám miatt féltem, hogy nem bírnak majd. A sulink elég kicsi ismer mindenki mindenkit és ma én vagyok az egyik akinek mindent elmondanak, tanácsot kérnek, mert megmondom a véleményem őszintén és nem érdekel kinek. Ha közelebbről megismernek tudják, hogy én nem vagyok rossz ember. Ha valaki rögtön elítél akkor nem is érdemli meg, hogy megismerjen téged. Nem tudom mitől kezdtek bírni, de nem az alkoholtól, ha alkoholizálsz akkor mindenki le fog nézni (ha normális suliba mész) ha meg nem normálisba akkor a szüzességedet is el fogod veszíteni a gólyatáborban (már ha szűz vagy még) A döntés a te kezedben van, puszi
2015. jan. 11. 21:12
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Én a nyolcadikat kezdtem új osztályban és városban szóval eléggé paráztam :D

Voltak rémálmaim is hogy úristen mi lesz de végül nagyon jól sült el a dolog :)

Hamar beilleszkedtem és még életem első szerelmét is megismertem:))

Pedig eléggé csendes magamnak való vagyok.

Ha gondolod dobj egy üzit, hátha tudok segíteni.

2015. jan. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!