Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálom a sulimat nem akarok...

Utálom a sulimat nem akarok oda járni mert bántanak az osztálytársaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyum megígérte hogy keress új sulit de amíg nem tudja elintézni járjak ide.Én ma is lekéstem a buszt hogy ne kelljen be mennem már sokszor történt ilyen de nem tudok mit csinálni egyszerűen rettegek oda bemenni.Félek hogy anyum haragudni fog így önyilkosági kísérletet hajtottam végbe ettem már sok gyógyszert és krétát.
2015. jan. 8. 10:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És hol van ilyenkor a barátod, aki az osztálytársad, amikor más fiúk fogdosnak. Tanároknak nem szóltál? Nálunk, ha bármi gond volt, akkor azt osztályfőnöki órán megbeszéltük és megoldottuk.
2015. jan. 8. 10:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Teljesen ertelmetlen elmenekulni, mashol se lesz jobb. Vagy megtanulod magad megvedeni, es a jelentektelen dolgokat leszarni/tullepni rajtuk, vagy egesz eletedben gorcsolni fogsz.

A fogdosasrol meg szolj a tanaroknak. Az nem vicc.

2015. jan. 8. 11:00
 13/23 A kérdező kommentje:
Őt is bántják és nem olyan fiú barátom csak haver! És de szóltam a tanárnak de nem csinál nagyon semmit vele.
2015. jan. 8. 11:00
 14/23 anonim ***** válasza:
a fogdosás már szexuális zaklatásnak is minősülhet...szóval ez tényleg komolyabb dolog...ezt mond el anyukádnak is!
2015. jan. 8. 11:02
 15/23 A kérdező kommentje:
Tudja anyukám és mondta hogy keresünk másik sulit és beszél az igazgatóval de én addig már nem bírom ki.
2015. jan. 8. 11:03
 16/23 anonim válasza:

Fogdosd te is őket. Mondjuk a térdeddel a mogyoróit, de szép nagy lendülettel, a könyököddel meg az orrukat, gyomorszájukat ... A térdet megfelelő helyen megrúgva szépen összecsuklik a nagydarab is. Ha viszont nem vagy agresszív típus, tehát egy kis fájdalom már megállít, akkor kérj segítséget minél több tanártól, igazgatótól akár!

(Szintén lány vagyok. Apukám nem szerette volna, hogy ne tudjam magam megvédeni, sőt, szerintem ő fiú gyereket szeretett volna ... XD Mindegy, nem volt ilyen gondom. Pedig nem vagyok nagydarab, kifejezetten vékony lány voltam gyerekként is, de a sok mozgás és túrázás miatt erősebb, mint a puhányok. )

2015. jan. 8. 11:06
 17/23 anonim válasza:

16-os vagyok.

Azt az időt, ami az új suliig hátravan nem muszáj pokolban eltöltened. Azért javasoltam védekezésnek a támadást. Nekem egyszer kellett csak felrúgnom azt, aki sokat nyüstölt.

2015. jan. 8. 11:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Azért piszkálnak, mert nem teszel ellene.

Igenis szólni kell mindenkinek a suliban, akinek csak lehet!

Ha nincs semmi következménye annak, amit csinálnak, persze hogy nem hagyják abba.

2015. jan. 8. 11:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy ilyen helyzetbenvagy. Ahogy visszagondolok régen sem foglalkoztak ezzel a tanárok,igazgatók. Pedig ha egy pár degenerált gyereket kirugnanak ilyenekert szankciók lennének másképp viselkednenek.
2015. jan. 8. 11:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan 6 éven keresztül kiképzőtábor volt az iskola az osztálytársaknak köszönhetően. Szerintem azt a kis időt amíg elintézik az iskolaváltást biztosan kibírod valahogy.
2015. jan. 8. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!