Utálom a sulimat nem akarok oda járni mert bántanak az osztálytársaim. Mit tegyek?
Teljesen ertelmetlen elmenekulni, mashol se lesz jobb. Vagy megtanulod magad megvedeni, es a jelentektelen dolgokat leszarni/tullepni rajtuk, vagy egesz eletedben gorcsolni fogsz.
A fogdosasrol meg szolj a tanaroknak. Az nem vicc.
Fogdosd te is őket. Mondjuk a térdeddel a mogyoróit, de szép nagy lendülettel, a könyököddel meg az orrukat, gyomorszájukat ... A térdet megfelelő helyen megrúgva szépen összecsuklik a nagydarab is. Ha viszont nem vagy agresszív típus, tehát egy kis fájdalom már megállít, akkor kérj segítséget minél több tanártól, igazgatótól akár!
(Szintén lány vagyok. Apukám nem szerette volna, hogy ne tudjam magam megvédeni, sőt, szerintem ő fiú gyereket szeretett volna ... XD Mindegy, nem volt ilyen gondom. Pedig nem vagyok nagydarab, kifejezetten vékony lány voltam gyerekként is, de a sok mozgás és túrázás miatt erősebb, mint a puhányok. )
16-os vagyok.
Azt az időt, ami az új suliig hátravan nem muszáj pokolban eltöltened. Azért javasoltam védekezésnek a támadást. Nekem egyszer kellett csak felrúgnom azt, aki sokat nyüstölt.
Azért piszkálnak, mert nem teszel ellene.
Igenis szólni kell mindenkinek a suliban, akinek csak lehet!
Ha nincs semmi következménye annak, amit csinálnak, persze hogy nem hagyják abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!