Hogyan lehet megírni egy pszichológiai elemzést, milyen dolgokról kell bele írni?
Figyelt kérdés
Mert ezt a feladatot kaptam az iskolára, hogy kell írni pl. valami irodalmi műről, vagy filmről pszichológiai elemzést, de nem is tudom hogyan kell ilyent írni. Interneten meg semmi ilyesmit nem találtam.2015. jan. 2. 09:37
1/2 anonim válasza:
Rákeresel például az Édes Anna c. műre (Kosztolányi) és elolvasod a pszichológiai elemzést. Más műről is ilyen módon kell pszichológiai elemzést írni. Emberek és kapcsolataik, esetleges konfliktusok, konfoliktusok alakulása...
Elolvashatod William Golding "A legyek ura" művéről az elemzést is, itt a csoportdinamikai viszonyokat lehet nyomonkövetni. Lehet hogy Árvácskáról is van fent pszichológiai elemzés, nem tudom.
Franz Kafka az Átváltozás: erről biztosan nagoyn sok elemzés van fent.
2/2 anonim válasza:
Balzac: Goriot apó is jó téma lehet, valamint Gogol: Az éjjeli menedékhely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!