Mit tudnatok ajalani?
Figyelt kérdés
Hat egy fontos kerdesel alok szemben romaniaban lakom vegzos vagyok egy katonai palyafutast szeretnek magamnak el tervezni ro ban a katonia egyetemek felsofoku oktatasban reszesitik tanulojikat nem azt hogy hulye lenek mind ehez csak nincs meg hoza az atlagom hogy be jusak mit kene most tegyek (bocs a helyes irasi gondok miat )2014. dec. 30. 15:59
1/6 anonim válasza:
Nézz utána, hogy mivel lehet plusz pontot szerezni. Nyelvvizsga vagy végezz el valamilyen képzést az egyetem előtt, amit beszámítanak pluszpontként. Bár nem tudom, hogy ez Romániában hogyan működik. Végezz el más egyetemet és azután jelentkezz szerződésesnek, ott is feljebb lehet jutni, ha van egyetemed egyébként is csak úgy egyszerűbb.
3/6 anonim válasza:
Utolsó, ezt tőled is megkérdezhetnénk.
4/6 A kérdező kommentje:
Hat igen csak nálunk nem pontszám szerint megy a felvételi de honvéd ba nem jelentkezhetek ha nem vagyok magyar Alam polgár amugy kérdésedre a válaszom Erdélyben elek igen sajnos a helyes írásom al gond van de bunkó nem vagyok
2014. dec. 31. 00:46
5/6 anonim válasza:
Nekem az nem gond, te direkt írtad, hogy "bocs", meg még azt is, hogy erdélyi vagy. Na de neki sem sikerült leírnia azt a mondatot, és így köt beléd. Ez a baj.
6/6 anonim válasza:
Ezt akkor nem értem. Azt mondod, hogy ha nincs meg a magyar állampolgárságod akkor nem lehetsz Romániában katona? Legalább is ez az értelme annak, amit írtál. Vagy Magyarországon szeretnél katona lenni? Ahhoz tényleg kell a magyar állampolgárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!