Ismeri valaki Kiss Paár Juditot?
Ha erre a kérdésre már igen a válasz, akkor azt sem fontos írnom, hogy érdi. Kőrösiben tanít matekot, és a fiam jövőre elviekben őt fogja megkapni matektanárnak. Mondjuk ha ez nem is lesz így, akkor is megérte, legalább valamit tudnék is róla, ha itt valaki tud válaszolni.
Tapasztalatokra, követelményeire lennék kíváncsi.
Szia
Én sajnos ismerem mint a rossz pénzt,arra már most fel kell készülni hogy 2hetes késéssel kapod ki a gyereked dolgozatját.
Nekem ő a matek tanárom szerencsére 8.-os vagyok.
Ez nem normális senki sem tudja a leckét megcsinálni mert nem tud tanítani,és erre a reakciója hogy irat egy dolgozatot.
Amit ez a tanár amit csinál nem minősíthető tanitásnak,bárkit meg lehet kérdezni.
Kipécézik egy gyereket akit 3évig szivat.
Előrre is nagyon sajnálom gyerekét.
Szia!
Mint láthatod, tavalyi kérdés, azóta sajnos már történtek itt dolgok... Többek között megkapta matektanárnak...és osztályfőnöknek is!! Pedig nem akartam.
Vannak felsőbbéves haverjai, akiknek van közük ehhez a nőhöz és hasonlókat mondtak ők és a szüleik is. Azt mondta a fiam, hogy nagyon nyers az egész, de érti (ezek után viszont nem hiszem el, hogy azért, mert jól magyaráz). Még csak december van, de írtak vagy 8 dolgozatot (ez önmagában nem is gond), az egyikben volt 2 feladat, és mégis heteket vártunk rá (nagyon untam, hogy azt mondta, amit írtál... "még mindig nem javította ki, szerintem soha nem is fogja!"). Ez az egyik fele.
Ami azt illeti, osztályfőnökként - többen is mondták, sokkal rendesebb, és nem gondolnád róla, hogy matekórákon (illetve informatikán - gondolom, az új informatikatanárt kapták) ezek mennek.
Egyébként köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!