Segtséget kérnék, sürgősen :D?
Figyelt kérdés
Szóval..karácsonyi húzás..ötlettelenség..
Fogalmam sincs mit vegyek annak az osztálytársamnak akit húztam..ugyan már 3. éve járunk egy osztályba de nem vagyunk egy társaság ..:) néha irritáló, és bunkó humorú csaj de tud jófej is lenni amikor rájön az 5 perc. Eléggé bulizós, hiperaktív (szeret a középpontban lenni)és én személy szerint valami alkoholt vennék neki mert azt még megbecsülné és legalább örülne neki de azt öfő miatt nem szeretnék. És készíteni sem szeretnék mert félek, hogy pofákat vágna vagy ezzel csesztetne :D valami ötlet esetleg ami olyan semleges és nem nagyon lehet belekötni? xd léégyszi van még 4 napom..:D
2014. dec. 14. 13:48
1/6 anonim válasza:
Fúúúú.... Amikor nekem kellett totál ismeretlen lányt megajándékozni és megkérdeztem a nővéreimet, hogy minek örülnek a lányok, azt mondták, nincs az a nő, aki a virágnak és csokoládénak ne örülne. A nővérem két napja origamiból hajtogatott virágot kapott valakitől és huszonhat éves létére úgy örült neki, mint valami óvodás egy kölyökmacskának.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi.de am hozzá tenném h én is lány vagyok :D
2014. dec. 14. 13:55
3/6 anonim válasza:
Hát a lányok alapból MINDENT tudnak MINDENKIRŐL, szóval nem okozhat túl sok problémát a kérdés. :) Ráadásul kreatívok is vagytok alanyi jogon. :D Igazságtalan, hogy elég nőnek lenni ahhoz, hogy mindenhez értsetek. :( Na, de komolyan, én pl sütnék egy süteményt, vagy valami meleg kesztyűt-sapkát adnék ami szép és praktikus. Mondjuk nem igazán tudom, hogy most milyen egy középiskolás osztályban, mert öt éve ültem utoljára gimiben és érezhetően másabb volt már a fiataloknál a hangulat, szóval lehet, hogy vércikinek számít már egy cuki virág/állatos táska/kesztyű stb.
4/6 anonim válasza:
Lol 3. válaszoló ezek a tudatalatti bókok. Ásd el magadat.
5/6 anonim válasza:
csokit. az nem gáz, mindenki örül neki :D semmit nem tudsz róla hogy miket szeret? hobbi? érdeklődési kör? esetleg megfigyelheted, milyen körömlakott, sminket használ, és ilyen termékeket veszel.
6/6 A kérdező kommentje:
sminkelni szeret. valószinűleg azt fogok akkor venni neki :) köszönöm az ötleteket :)
2014. dec. 14. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!