Miért csinálja ez a lány?
Figyelt kérdés
Egyetemen csoportban kell dolgoznunk, négyen vagyunk. Az egyik lány rendszeresen úgy csinál, mintha ott se lennék. Egymás mellett ülünk a gépteremben és beszélünk a témáról ő úgy beszél h én ülök a legszélén és hátat fordít nekem tehát a két másikhoz beszél h alig hallok valamit. volt h áttoltam a székem közéjük de őszintén nem hiszem el h nem direkt csinálja. Szerintetek mi lehet az oka és h kérjem meg normálisan h ne legyen már bunkó. Tök hülyének érzem magam h közöljem vele h hello itt ülök és nem hallok?2014. dec. 10. 19:16
2/5 A kérdező kommentje:
igen mind a négyen lányok vagyunk. Mi ketten egyidősek a másik két lány fiatalabb és alattunk is járnak. Épp ezért nem értem h miért akar kihagyni mert szakmailag előrébb vagyok a másik kettőnél
2014. dec. 10. 19:42
3/5 Csika37 válasza:
nem lehet h példát akar mutatni a két alatatok járónak? és csak ő akar példát mutatni? amugy meg ja mond hogy bocs nem hallom
4/5 A kérdező kommentje:
lehet h szeretne ő a vezető személyiség lenni de én ezt gyerekesnek érzem, mindenki elmondja a véleményét és közösen kell elvégeznünk a feladatot, van h hozzászólok a témához és mintha meg se hallaná, pedig nem mondok hülyeséget
2014. dec. 10. 19:51
5/5 Csika37 válasza:
tudom gyerekes de vannak akik ettől jobban érzik magukat. nem tudom miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!