Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak nekem rossz érzés az...

Csak nekem rossz érzés az hogy a tanárom velem vitette fel a naplót? Olyan érzés kapott el, mintha az inasa lettem volna. /hozzáteszem most történt meg először ez velem/

Figyelt kérdés

2014. nov. 30. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

örömmel fogadott hogy bízott bennem

Olyan mintha az inasa lettem volna

Döntsd már el hogy boldog voltál vagy megalázott.!

2014. nov. 30. 18:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem abban az értelemben értettem amit írtam, csak egy pillanatnyi érzés volt, az amit éreztem abban a pillanatban
2014. nov. 30. 20:12
 13/16 Firedoom ***** válasza:
100%

En a helyedben nem agyalnak rajta ennyit, ez ugyan olyan mint a "dobd ki a szemetet az asztal alatt"

Ha a tanar ker te megcsinalod, ha a naplot kell cipelned, ha egy halom konyvet a konyvtarbol.

2014. nov. 30. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez kicsit olyan kitüntetés-feelingű lenne. Megbízott benned a tanár, hogy nem szeded szét meg firkálsz bele.
2014. nov. 30. 22:23
 15/16 anonim válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hány éves (illetve hanyadikos) vagy? Csak mert sok helyen már nincs papíralapú napló (szeptember 1-jén megszűnt), helyette Elektronikus Digitális Osztálynapló (DINA) működik.
2014. dec. 1. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:

9-es ezen hangosan felnevettem!! :D

Túl van ragozva, azért nem írok választ. :)

2016. dec. 17. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!