Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csinálnátok abban a...

GoodMan09 kérdése:

Mit csinálnátok abban a helyzetben, ha van egy pedofil tanárotok aki rosszat tett veletek, de egy év szülési szabadságon volt és vissza akar jönni tanítani, de nem akarod látni többet a képét és nem tudod bebizonyítani, amit csinált?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaknak is köszönhető ez a rossz viszony és ők is kellemetlenkednének, már most is időnként megjelenik az iskolában(a tanár) és gondolom azért, hogy intézze, hogy visszajöhessen ''tanítani''...

2014. nov. 27. 17:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon könnyen kiosztottad a pedofil jelzőt! Lehet, hogy nem is az. Lehet, hogy csak azért "kellemetlenkedett" neked, hogy megtanítson valamit. Egyáltalán hány éves vagy? És mit jelent nálad az, hogy várhatóan utána is? Mi után? Mi előtt? A várhatóan nem egy fix dolog, te meg nagyon ködösen írtál. Segítséget kérsz, és nem konkretizálod a kérdést.
2014. nov. 27. 17:37
 12/22 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy sok időt töltöttünk együtt azzal a tanárnővel, korrepetálás volt kettesben, a többiek észrevették, hogy sokat vagyunk együtt és kérdőre vonták, hogy miért, erre ő azt lépte, hogy a tanárok körében azt terjesztette, hogy én azt mondtam neki, hogy szeretem őt stb. tehát úgy állította be a helyzetet, mintha én akartam volna tőle valamit. De amikor még korrepetált, akkor olyan utalásokat tett pl, hogy a tananyag megy, úgyhogy azért már nem kell jönnöm, de járjak hozzá ,,korrepetálásra'' és órán pedig egy másik tanárral beszélgetett arról, hogy kik a jó pasik az osztályban és így tehát én lettem a kitűzött célpont. Nőnapra vittem neki virágot, mert akkor még jóban voltunk tényleg szerettem őt, hogy eleinte segített és akkor is úgy nézett rám mint aki pedofil... Csak ketten voltunk és azt várta, hogy én menjek rá. De én elfutottam. Ő meg valamit hozzávágott az asztalához.Az osztálytársak is neki hisznek, hogy rá akartam menni a saját tanáromra ami persze elég ok lett volna neki arra, hogy én akartam kezdeményezni....
2014. nov. 27. 17:45
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem félreértelmezted a helyzeted. És különben is, mi az, hogy "úgy nézett, mint egy pedofil"? Szerintem csak bemesélted. A diákok szeretnek sokkal többet belelátni mindenbe a tanárokkal kapcsolatban, mint ami valójában történik, amit valójában csinálnak....
2014. nov. 27. 17:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Én az igazgatóra gondoltam így igazából, hogy a tanár bírja már ki ezt az 1 évet amíg elmenekülök innen.
2014. nov. 27. 17:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, de ez akkor is kellemetlen, ha visszajön
2014. nov. 27. 17:51
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Túl sokat belemagyarázol ebbe a helyzetbe...
2014. nov. 27. 17:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Már így is eleve olyan emberekkel hozott össze az élet, hogy még ezt a fél évet e-nélkül is nehéz kibírni, meg az, hogy ez a tanár megrontja a jó hírnevem, nevetséges helyzetbe hoz ezzel...
2014. nov. 27. 17:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,hogy neked kellemetlen, de túl kell rajta lépned. Az életben rohadt sok kellemetlen dologgal találkozik az ember, mégis túléli. Muszáj szembenézned a helyzettel, és ne aggódj miatta, viselkedj vele tisztelettudóan, de maradj távolságtartó. Szóval alapvető etikett (köszönés, illedelmes válasz, ha kérdez valamit, illedelmes beszéd, ha valami fontosat kell vele megdumálnod, tiszteletben tartani, hogy a tanárod, előreengedni) és ennyi. Tartsd a kellő távolságot és kész.
2014. nov. 27. 17:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. nov. 27. 17:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csinálj semmit, viszont ha visszamegy ez a tanárnő tanítani az iskolába, és tényleg csinálna veled valamit, akkor szólj a szüleidnek.
2014. nov. 27. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!