Miért ilyen gonoszak az emberek?
15/F vagyok szakközépiskolába járok 9. osztályba.
Van egy pár olyan osztálytársaim akiktől kitudok készülni.
Egyfolytában azt lesik hogy mivel tudják a másikat piszkálni.
Ma is gyakorlati órán nem tudtam normálisan dolgozni mert ott álltak körülöttem és direkt közbeszoltak, kötözködtek hátha elrontom.. ( vasba kellett lyukat fúrni meg bemélyíteni)
Meg ha egyik gyerekkel történik valami kellemetlen akkor azért heteken keresztül gúnyolják.
Már gondolkoztam rajta hogy átmenjek másik suliba, de akarhová mennék mindenhol lennének ilyenek.
Legjobb amit tehetek hogy eltűröm.. vagy van rá más megoldás is?
Az osztálytársaktól primitívség. Másrészt: ha neked fúrni kell, akkor a többieknek is csinálni kell valamit. Hol a tanár ilyenkor?
Mások hülyesége miatt ne idegeskedj, közöld velük - jó hangosan - hogy nem érdekel mások véleménye.
Ott volt a tanár is de nem nagyon érdekelte őt..
Azért se szólt mikor óra elején a vasdarabokal dobálkoztak.
Engem igazából hogy ki mit mond nem érdekel.
De amikor már úgy csinálja hogy olyan ideges vagyok hogy legszívesebben levernék neki egy-kettőt akkor még tesz rá egy-két lapáttal..
Én már azt mondom hogy kár volt betiltani azt hogy a tanár megverheti a diákot.
Én nem azt mondom hogy agyon kéne verni..
De ha már első osztálytól kezdve a szigorú nevelésre kaptuk volna akkor ma nem lennének ilyen elvetemültek a gyerekek.
Nekem a gimiben voltak ilyen osztálytársaim. Mindenki azt monta, hogy ne törődjek velük, de hát amúgysem érdekelt, mivel piszkálnak, miket szólogatnak be, stb.,stb. De csakazért se szálltak le rólam, pedig soha nem reagáltam, még ha megdobtak, akkor se.
A tanárok egyrészt tehetetlenek, másrészt érdektelenek. h tehetném, én nem a pofozkodást, hanem a hülyegyerek iskolából való kirúgását hoznám vissza. Hatásosabb lenne. :)
Hát az ilyeneket egy osztályba kéne rakni őket.
Vagy ne vegyenek fel ilyeneket..
Mondd nekik, hogy törődjenek a saját dolgukkal. Ugyanis kétlem, hogy azért van annyi idejük gyakorlat kellős közepén másokat piszkálni, mert ők már tökéletesen kész vannak mindennel. Másik lehetőség: elég annyit tenned, hogy levegőnek nézed őket és továbbra is csinálod a feladatot. Ezzel csak őket idegeled, egy idő után rá fognak unni. Ha mégse, esetleg elkezdenek bökdösni, vagy tudja a fene, még mindig szólhatsz a tanárnak. Lehet, hogy eredetileg nem érdekli a dolog, de ha te határozottan odaállsz elé és elmondod, hogy a többiek zavarnak, valószínűleg nem fog elutasítani.
Én most vagyok nyolcadikos. Van egy osztálytársam, aki nem tudja elfogadni, hogy én elutasítom a hozzá hasonló swagyolopáwaköcsög-gyerekeket. Ebből adódóan "kipécézett", és a baráti társaságával - azaz a többi gyökérrel, akikkel együtt szokott kockulni szünetekben - komolyabbnál komolyabb terrorcselekedeteket követtek el ellenem, például testnevelésórán megdobtak labdával. Ha lennének izmaik, talán még zavarna is. Az ilyenekkel egyszerűen nem kell foglalkozni, rólam is nagyon hamar lekoptak.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!