Ki nem szereti a matekot?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 17:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem úgy az emberek nagyrésze :D Én érteném, gyakran értem is, de annyira nem szeretem, hogy sokszor csak egy 3-ast sikerül összehoznom, ha nem figyelek.
2/8 anonim válasza:
Én, mert nem értem, pedig jártam korrepetálásra is mégis csak egy kettest sikerült összekaparnom. Hiába rágták a pofámba a feladatot, hiába tudtam a képleteket egyszerűen nem tudtam megcsinálni a feladatokat. Még azokat sem amiket fél perce csinált meg és magyarázott el nekem a tanár.
3/8 anonim válasza:
Én szeretném, ha lenne értelme, de a fizika megy
4/8 anonim válasza:
Gyűlölöm. Általános iskolában borzalmas tanáraim voltak. Felsőben évente jött új tanár, mivel egyikük sem tudott látható javulást elérni.
Így sajnos nem tudtam elmélyülni a matematika alapjaiban, és őszintén szólva nem is akartam. A rossz jegyek demotiváltak, inkább rajzolgattam órán, mint mindenki más, tehát rutinom sincs. Most középiskolában szenvedek a hiányosságaim miatt. Szívás a matek... :)
6/8 anonim válasza:
én most elvagyok vele, senem szeretem de nem is utálom...
7/8 anonim válasza:
én is gyűlöltem mindig. buktam is belőle. végig magántanárhoz is jártam, aztán nagy nehezen leérettségiztem belőle.
az alapműveleteken kívül teljesen felesleges is a matematikatanítás.
8/8 A kérdező kommentje:
egyetérte hetessel, bár általánosban muszáj mélyen belemerülni, hogy eldöntsük h erdekel-e. Viszont sztem kozepiskolaban eleg lenne ha valaki humán szakot valaszt heti keves matekora, amiben alap muveleteken gyakorolnak, amire TÉNYLEG szüksége van az életben. Nem a Pitegoras tételt.
2014. dec. 15. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!