Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Karácsonyi ajándék ötlet az...

Karácsonyi ajándék ötlet az osztályfőnökömnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma volt ilyen 'karácsonyi húzás' az osztályomon belül. Én az osztályfőnökömet húztam, akit nagyon kedvelek, viszont még csak idén kaptuk meg, nem ismerem olyan jól. Van pár ajándék ötletem, viszont röviden jellemezném, és ha valakinek van valami jobb ötlete, azt nagyon megköszönném.:))

Szóval egy nagyon őszinte, egyenes személyről van szó, 45 év körüli, a férjével él, a gyerekei már elköltöztek otthonról. Mindig nagyon elegánsan öltözik, szereti a visszafogott, mégis mutatós ékszereket, arra gondoltam, esetleg fűzhetnék neki valamit. Továbbá nagyon szeret varrni. Oda meg vissza van a történelemért, és imádja Magyarországot. Kívülről elég merevnek tűnik, de a végtelenségig kedves, és akiket megkedvel, velük nagyon el tudja engedni magát. Szereti az ilyen 'spirituálisabb' dolgokat, az agykontrollt és a pozitív dolgok bevonzását saját bevallása szerint folytatja is. Emiatt gondoltam ilyen kis motivációs cetlikre, rajtuk idézetekkel és buzdításokkal a jövőre nézve.

Nagyjából ennyit tudok róla.

Előre is köszönöm annak, aki végigolvassa és segít ötleteket gyűjteni! :))

2014. nov. 18. 17:30
 1/5 anonim válasza:
ajándékutalvány, csoki, ha fiú vagy akk virágot is adhatszneki
2014. nov. 19. 16:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az ajándékutalvány nem rossz ötlet, csak valami személyeset szeretnék, azért lett kicsit hosszabb a leírás. És lány vagyok, pedig a virág sem lenne rossz. Azért köszönöm, ez is eszembe juttatott pár dolgot.:))
2014. nov. 19. 20:48
 3/5 darkness10 válasza:

Én tavaj előtt húztam az osztályfőnökömet és ilyen süti mixet (süti port nem tom mi a pontos neve) vettem neki

Ilyen karácsonyi vásárokban biztos lehet kapni

gspot.com/_zsZyLlk2Z0k/Sw4Ojp6B6HI/AAAAAAAABos/1fW54l8ghGk/s1600/süteménypor3.JPG

Meg öntöttünk neki gyertyát, vagy vehetsz is neki valami nagyon szép díszeset, meg öntöttünk neki szappant. Esetleg ha tudsz róla hogy van e valamijen hobbija akkor vehetsz neki valami olyasmit ami ahoz hasznos lehet neki pl az ofőnk szeretett varrni ezért vettünk neki valami szép színű cérnát.

Remélem tudtam segíteni :)

2014. nov. 19. 21:07
 4/5 darkness10 válasza:
előző vok :) bocsi rossz volt a link :) [link]
2014. nov. 19. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az én ofőm is szeret varrni, meg alapból mindent, ami DIY, így valami házi készítésűt szeretnék neki, csak a kézügyességemmel akadnak problémák.:D De köszönöm a választ, szerintem tényleg valami kézzel készített dolog lesz belőle.^^
2014. dec. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!