Hogy fogjam fel a matekot?
Figyelt kérdés
Segítsetek, honnan-tól kell elindulni hogy megértsem? Írjátok le sorrendbe nekem az alaptól, mert már azt sem tudom mi mitől függ :/
Ált.iskola 5 osztáylytól
2014. nov. 18. 15:10
1/7 tarnai válasza:
Vannak a virágok, meg a méhecskék. Szóval az utóbbiak odavannak a virágokért. DE! A virágoknak is szükségük van a méhekre. A többit egy befőttfőző mami kifejti.
2/7 A kérdező kommentje:
és most azt hiszed ettől vicces vagy? saját magadat járatod le
2014. nov. 18. 15:19
3/7 anonim válasza:
A tanártól kérj segítséget, itt senki nem fog több évnyi tananyagot elmagyarázni neked. Személyesen is lehet, nem csak az interneten.
4/7 tarnai válasza:
Hát a kérdésed alapján sztem kibszott nagy találat.:)
Ált.iskola 5 osztáylytól, meddig magyarázzuk el?
5/7 Hercegnő_: ) válasza:
Ne a tanártól kérj,báris én tőle sohasem tudtam jobban megérteni.
Ha új leckét tanultunk és nem értettem,sokat nézegettem a példákat,következtettem és mindig rájöttem.
Ha ez nem megy,járj különórára,én is párszor elmentem és nagyon jól megértettem.
6/7 A kérdező kommentje:
Remek, mindenki mást ír :)
6. osztályos vagyok annyira nem vagyok lemaradva
2014. nov. 18. 16:26
7/7 anonim válasza:
Most éppen mit vesztek?
Egész számok, racionális számok összevonása, szorzása, osztása körül tartatok szerintem, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!