Hogyan keltsem fel a tanárom figyelmét? Tetszik nekem és még nagyon fiatal is-mégse akar észrevenni.
17 vagyok, 1 hónap múlva 18. A tanár 23.
Ezt nem is kell tovább ragozni. Az osztálytársaim között van többször bukott, 21-22 éves. Szóval akár osztálytársam is lehetne. Ha ránézek el se hiszem hogy tanár. Az öcsém idősebbnek néz ki nála.
Akármit teszek észre se vesz mint lányt.
Barátnője nincs.
Felesége pláne.
Csak nem …?
Remélem nem.
Erre nincs jogszabály. Arra viszont van, ha megszegi valaki a munkaszerződését - lehet nem Btk-be, hanem Mtk-be ütközik.
Pont ezért határolódik, el, mert tudja, hogy mi megy egy ilyen intézményben, és eszében sincs visszacsúszni arra a szintre, amit már régen maga mögött hagyott azzal, hogy tanár lett.
Te pl írásképed alapján egész normálisnak tűnsz, de amit írsz, az alapján meg pont ugyanolyan buta vagy, mint a 21-22 éves nyolcadikosok. Minek megsértődni azon, hogy valakire nem hat a vonzerőd? Miért nem lehet a "nem"-et válaszként elfogadni? Erre felelj. Miért jó neked olyan szekér után futni, ami nem vesz fel, hm?
Oké válaszolok.
Azért, mert én nem kaptam "NEM"-et sem válaszként.
Ha kapnék, az tiszta sor.
Mondja meg hogy nem. Feketén fehéren.
De lapítani mint sz*r a fűben egy 100-as szitu előtt, na az a gerinctelenség.
Nem tudja mi az ábra? Dehogynem. Hisz nem hülye. Legfeljebb gyáva/gerinctelen.
De hát ebbe az iskolába elfér ilyen is.
Ahol az igazgató rendszeresen részegen dülöngél végig a folyosón, és olyan piaszagot áraszt magából, hogy már attól be lehet rúgni, ahol a saját kis rokoni köre dolgozik mindenféle kamu beosztások mögé bújtatva úgy hogy be se járnak csak a lóvét veszik fel(tanácsadó stb) -na ott tényleg nincs miről beszélni.
>>>>
Miért nem lehet a "nem"-et válaszként elfogadni? Erre felelj.
Nem gerinctelenség, te idióta, csak a srácnak veled ellentétben van előrelátása.
Nem tudom, mit értesz 100%-os szituáció alatt, de ebből ő nem jöhet ki jól.
Mondjuk teszed-veszed magad, ő nemet mond, erre te nagy sértettségedben felháborodhatsz, hogy mit képzel ő magáról, eszedbe sem jutott ilyesmi csak kedves voltál, a folyosói pletyka pedig már arról szólt volna, hogy meg akart erőszakolni a térképszertárban.
Másik lehetőség, hogy igent mond, de csak megdugni akar, kapcsolatot nem, bosszúból ugyanaz történik, mint amit leírtam.
Lehet, hogy te ezt nem csinálnád meg. De ő ezt nem tudhatja, ezért inkább nem mond semmit, hogy ne lehessen rajta fogást találni. Ez nem gyávaság, hanem az ő helyzetében, ha nem tetszel neki, más lehetősége nincs. Megtartja a három lépés távolságot, ami tanárként a diákjával szemben a lehető legokosabb és legetikusabb cselekedet a részéről.
A hallgatás ilyen esetben nem beleegyezés, hanem pontosan egy NEM. Sikerült felfogni, miért? Remélem igen, és leszállsz szerencsétlenről.
nem. Ahogy mondani szokták "van benne néhány vonó"
de ez kit érdekel?
tőlem bantu néger is lehetne.
>>>
hogy a te tanárod fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!