Hogy képes egy tanár a saját kollégáival megosztani egy privát levelet? amit mellesleg egy diákja küldött neki
Nem azt mondtam, hogy legyél belé szerelmes és sajnáld, csak próbáld ezt tisztázni vele.
Nem azért kell tisztázni, hogy sajnáld csak ha tisztázod
1. más tanárok, esetleg diákok szemében azonnal leveted ezt a "fura tini" vagy "hisztis tini" képet és látni fogják eléggé éretten kezeled a dolgokat
2. Hatalmas bátorságra vall kiállni a tanár elé és elmondani azt, amit írtam, hogy mit kéne mondani és hogyan; még ha maga a tanár szemében ez nem 100%, de másokéban biztos (és ha ezek után még ezt is elbohóckodja a tanár, akkor a többiek szemében inkább ő lesz az, aki furán kezeli a dolgot
3. Még oda fogsz járni x ideig; nem lenne jobb, ha nem áskálódna emiatt addig is? Szépen elmondod ezt a pár mondatot és többé nem keresed, nem fejted ki semmiért a véleményed és leszáll Rólad
4. Plusz ez a konfliktus is hirtelen zárul le, nem pedig fokozatosan, az idő múlásával
5. Magadnak is jót teszel vele, magad is megnyugtatod ezzel.
15.Köszönöm ,én is így gondolom
Tanártnőt már kerülőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!