Milyen nő az ilyen?
Figyelt kérdés
Milyen nő néz egész délelőtt dextert és kérdezi meg, hogy saját lakásom van e miközben fagyizunk?2014. aug. 4. 20:15
1/17 anonim válasza:
he? egy újabb intelligens kérdező?
3/17 anonim válasza:
Dexter az jó, bár a végére elég bugyuta lesz az összes szereplő, én is végig néztem. A saját lakás meg lehet egyszerű kíváncsiság, bár követve a logikádat, lehet, hogy azért kérdezi, mert ki akar majd nyírni hála a filmnek amit nézett... xD
4/17 anonim válasza:
na de fagyizás közben nézi a dextert és kérdezi, hogy van-e saját lakása a kérdezőnek...gyanús, nagyon gyanús.
5/17 anonim válasza:
Nézd meg a kocsiját, ha tele van celofánnal, fuss :D
6/17 anonim válasza:
Mi a baj a fagyizás vagy a Dexter?Lehet azt hitte nálad a Dexterrel vágódik be!:D:D
(Hol adják egész délelőtt a Dextert?)
7/17 anonim válasza:
De remélem te is megkérdezted mennyi a fizetése:D
8/17 A kérdező kommentje:
Akik számára nem volt világos. Elvittem fagyizni, a saját lakás felől kérdezgetett, meg ilyesmi. Azt mellékesen mesélte el, hogy egész nap nem csinált semmit, csak nézte a dextert. Milyen nő az ilyen?
2014. aug. 4. 21:28
9/17 anonim válasza:
Mert egy normális nő nem kérdezhet a lakásodról, vagy nem lehet egy relaxálós napja amikor egész délelőtt nézheti a kedvenc sorozatát????
10/17 anonim válasza:
Mi az a dexter?Valami munkagép?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!