Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Homokos lennék mert megvédtem...

Homokos lennék mert megvédtem egy homokos iskolatársamat a megveréstől?

Figyelt kérdés

Van egy bevallottan homokos osztálytársam aki szörnyen ostoba módon a facebookra is kiírta hogy ő a fiúkat szereti. Elképesztően barom egy lépés volt de az ő dolga.

Az osztálytársai másnap megvárták az iskola előtt, elkezdték lökdösni, ütni. Gerinces módon voltak 8-10-en, egyetlen ember ellen. Az hogy miért ütik egy pillanatig se volt kérdéses: rohadt b**zi stb.

Tudni kell erről a gyerekről (16) h se a külsejében se a viselkedésében nincsen semmi nőies, csak épp valami nagyon durván sovány és még alacsony is. 50 kg nincs az egész.

Na most jövök ki, és azt látom hogy 8-10 ember üt egy szem csontkollekciót. A szája orra már tiszta vér volt.

Én nem vagyok épp kis termetű és rendesen szétcsaptam köztük. Még élveztem is. Az egyiket úgy hátba b**sztam hogy végigtaknyolta a járdát.

Már másnap hallottam, hogy mindenki szerint én is meleg vagyok, biztos én vagyok a csontkollekció fiúka bikája, hiszen mégis mi másért védtem volna meg és kísértem volna haza.

Egyébként nem kísértem haza, csak a legelső buszmegállóig hogy nehogy még 1x megtalálják őt útközben.

Tényleg ez jönne le egy külső személőnek ebből a történetből?

2014. okt. 1. 14:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
ez a suttyólogika
2014. okt. 1. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, remélem téged is elkapnak 8-10-en, hogy meg akarnak verni, de ha oda megy hozzád egy nagyobb termetű valaki, utasítsd csak el a segítségét, hadd verjenek széjjel.
2014. okt. 1. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti*
2014. okt. 1. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Akkora kamu ez a kérdés, h beszarás:D
2014. okt. 1. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ember vagy, olyan ember, amilyennek lenni kellene mindenkinek, de az emberek zöme közömbösen továbbmegy, ha valakit bántanak,bár sokan csak félelelmből, de azok is hívhatnának segítséget.
2014. okt. 1. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Biztos az egyik terjeszti ezt bosszúból.Amúgy meg erre a pletykára könnyen rácáfolhatsz.
2014. okt. 1. 16:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Oké. Elkérhetem a neved címed?

Legközelebb ha ilyen lesz hagyom sz**rá verni az áldozatot aztán odamegyek hozzá és közlöm majd, hogy segítettem volna de nem tettem mert XY (cím) azt mondta csak buliból és agresszivitásból szálltam volna be.

jó lesz így?

>>>>

Nekem ez jön le bocs, nem empátiából verekedtél hanem mert jó buli és élvezted.

2014. okt. 1. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es, ez igen, végre egy normális ember, erre te ebbe is beleképzeled, hogy agresszív állat.

Teljesen megértem a kérdezőt, hogy "jól esett" neki lerendezni azokat az idiótákat. Ha értetted is volna amit olvasol, akkor nem fizikailag, hanem erkölcsileg érezte jól magát a kérdező, hogy helyrebillentett egy nagyon egyenlőtlen helyzetet, és megvédett egy arra rászorulót.

Agresszivitásnak ehhez semmi köze, hasonló helyzetben a látott igazságtalanság megszüntetése bennem is jó érzéseket váltana ki. Te meg inkább elfordulnál gondolom, mert fene nagy pacifistaként elítéled az erőszakot ugye? Jó kifogás...

2014. okt. 2. 09:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Megszégyenítetted őket, de nem mernek eléd állni, hogy elégtételt vegyenek, ezért mindenféle kitalációval próbálnak könnyíteni a sérelmeiken.
2014. okt. 3. 13:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy az vagy vagy sem. Megvédeni a vétlent és azt akit olyasmi miatt gúnyolnak amiről nem tehet, az részedről nemes gesztus és remek tett. Nem az iskolában leszel ettől nagy, hanem önmagad előtt, legbelül sokkal klasszabb ember vagy mint azok akik ilyen abszolút magánügy miatt bárkit is bántanak. Lehet, hogy majd ez akit most annyira bántanak majd pszichológusként kezeli a pszichiátrián alkoholistaként később azokat akik gúnyolják vagy mentősként a szívinfarktusukhoz megy ki. Az élet mindig visszaadja. Igazságtalanságok tűrése vagy nem tűrése, ez teszi az embert egyedivé és erős jellemmé. Ettől válik az ember felnőtté és jóvá. Nem attól, ha szépen mosolyog. Persze mérd fel az erőviszonyokat, mert sajnos sok disznó legyőzi a ludat vagymi.
2015. nov. 18. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!