Az osztály társaim állandóan cseszegetnek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még 1 évem van az általánosból de mintha egy örökké valóság lenne. Állandóan piszkálnak. Utálnak engem és nem tudom,hogy miért... Nem értem mi bajuk lehetne velem sem túlsúlyos sem pedig csúnya...(Tehát egy normális kinézetű lány) Az öltözködésemre sem lehet panasz mert semmi olyat nem veszek fel amiben kin lenne az egész mellem vagy a seggem... Én egyszerűen félek a nagy társaságban ilyenkor nem tudok megszólalni pedig nem vagyok egy csendes fajta... Egy legjobb barátnőm van aki konkrétan lopja a stílusom, a beszéd stílusom (személyiségem) és mindenki őt szereti már meg se merek szólalni mert engem leszólnak,h KUSSOLJAK... Nem tudom mit tegyek.2014. szept. 30. 20:23
11/14 anonim válasza:
Kezdj el hangszeren játszani. Pl. Gitáron. A szüleid azzal tudnának segíteni ha azt megveszik. Legalább eltereli a figyelmed. Valahogy ki kell húzni ezt az évet. Legalább majd arról tudsz beszélni.. Kozepsuliban meg találsz egy olyat akinek szintén az a hobbija.. Az már egy jó kezdet.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2014. okt. 1. 20:45
13/14 anonim válasza:
én is utáltam az általánost, nekem azt mondták menjek át másik suliban, nem tettem mert szerintem ott se lett volna jobb, de középsuliba sokkal jobb lett és az osztálytársaimmal is jobban kijövök. Szóval kitartás és általános után próbálj minnél távolabb kerülni a volt osztálytársidtól :)
14/14 anonim válasza:
nézd velem fix ugyanezt csinálják és ugyanennyi vagyok mint te. Nem tudok velük mit csinálni, már barátnőm sincs. Egy sem. A legjobb: a) tumblizol (Tumblr, tessék az enyém: [link] )
és b) ülsz egész nap a padban és üresen bámulod a táblát. Egyszer pedig eljön a bolondballagás ahol csövesnek öltözve kiáltozod hogy "elegem volt az elnyomásból." Ha pedig meg akarod nekik tanítani hogy mit veszítettek, akkor csak öltözz szépségkirálynőnek és te leszel a legszebb, a többiek meg átlagosan...olyanok:D és az osztálytalálkozón már szent a béke. ha nem, akkor kibírsz velük egy napot! :') (bocsi kicsit előre haladtam:D)sok sikert, szurkolok neked.. :')
c) kérj tőlük bocsánatot, és kérdezd meg tőlük egyenként, hogy mi bajuk veled. (csak egy +)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!