Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy kis problémám puskázta...

Van egy kis problémám puskáztam, de elfelejtettem hibát rakni a dogába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Írtunk egy dolgozatot, de mivel bepánikoltam és semmit nem tudtam, kipuskáztam az egészet, csak hogy elfelejtettem bele hibát rakni. Mivel középsulis lettem, a tanár még nem ismer, és okosnak tart mert néha mondok órán jót, ebből kifolyólag nem biztos hogy bármi probléma is lenne, de ha nekem lesz az osztályban egyeduül hibátlan egy 60 pontos dolgozat, feltünhet neki, hogy valami nem stimmel. Azt találtam ki, hogy azt hazudom, hogy általánosban úgy lettem 4-es, hogy 3-masokat és 5-ösöket szereztem, meg ezt a dolgozatot amúgy is könnyűnek éreztem, de mégegyszer ilyen szerencsém nem lesz (ez a mondatrész azért kulcsfontosságú, mert gondolnom kell arra, hogy nem mindig leszek puskázási helyzetben, és az azért csak fura, hogy egy hibátlan dolgozat után 3-masokat és 4-eseket szerzek). Szerintetek?
2014. szept. 30. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
még nem kaptuk ki, de a héten esélyes
2014. okt. 6. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!