Miért ilyen gáz ha az ember értelmes zenét hallgat?
http://www.youtube.com/watch?v=y03wwL9rzdI
http://www.youtube.com/watch?v=OU8YIHPCSWk
http://www.youtube.com/watch?v=VGYQQjGPo20
Illetve ezekhez hasonló zenéket szoktam hallgatni, erre a keménykedős osztálytársaim jönnek, hogy:
- B*zi vagy?
- Cs*cska...
- Emós ratyi
Nem értem miért baj, hogy engem nem érdekel az a habi busta (a nevét szándékosan írtam kisbetűvel) és sokkal szívesebben hallgatom Leanderékat, mert úgy érzem, hogy ez sokkal több mondanivalója van, az egyéniségemhez is jobban passzol és már csak maga a dallam is jobban tetszik?12/F
Kitartást! :)
Én csak és kizárólag Metalt és Rockot hallgatok,persze ez nem azt jelenti,hogy fikázok minden más műfajt. Egyszerűen vagyok én,meg vannak azok a fajta zenék,és kész. Békességben elvagyok mindenkivel,amíg nem fikázza az én stílusom és nem próbálja rám tukmálni az ő zenéjét.(azt is utálom,mikor valaki a telefonjáról füles nélkül bömbölteti a rap és egyéb fajta zenéjét.)
Mondd meg az osztálytársaidnak, hogy amíg nincsenek tisztában a fent említett szavak értelmével,addig ne nagyon dobálózzanak vele,mert ők is könnyen visszakaphatnak egy "retardált" vagy " szellemileg visszamaradott" jelzőt. :)
Én most kerültem be gimibe,28 fős osztályból egyedül vagyok Metalkedvelő, de még nem volt ebből probléma,sőt, mindenkivel nagyon jól kijövök,és ahogy észreveszem, a többiek sem néznek rám ferde szemmel,ami nagyon jó dolog.:)
Majd ha idősebbek lesztek(és persze te sem veszted el hited eziránt a zenei stílus iránt) többé már nem lesz ez annyira lényeg,hogy ki milyen zenét hallgat. Te továbbra is állj ki magadért, de ha nem muszáj, ne keltsd a feszültséget,hidd el,sajnos te maradnál alul,mert ők vannak többen. Itt lép érvénybe a dedós szabály, okosabb enged, szamár szenved. :)))
Sok sikert a továbbiakban, és ne hagyd,hogy hatással legyen rád a környezeted olyannyira,hogy megtagadd azt,aki igazán lenni szeretnél.:)
14/L
Nyugi.
12 éves vagy, és szerintem rohadt jó dolog, hogy Leandert hallgatsz. Igaz, hogy ez nem a legokosabb banda, de kezdetnek simán jó. Nem is értem, mért tetted ki ezt a kérdést, hiszen tudod hogy nem vagy b*zi...
Én ilyen idős koromban Slipknot-ot hallgattam. Valljuk be, nem azért mert a szövegei olyan okosak lettek volna, (vagy egyáltalán értettem volna) de hangzásilag akkor is rohadt jó tapasztalat volt.
Idővel talán kinövöd, (de nem eldobod) mert értelmesnek tűnsz.
Szerintem hagyd a fenébe a hip-hopot meg a többi szart, és légy metálos, hallgass színtiszta rockot és metált :)) A mi közösségünk SOHA nem szól le senkit, összetartunk, pláne az olyanok ellen mint az osztálytársaid, és annyiféle műfaj van, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Ez ráadásul igazi ZENE, nem egy laptopon pötyögnek hozzá, és nem is majmok makognak benne mint a hiphopban. A Leander egy jó zenekar, és megérné mást is felfedezni mellé :)
Death/Power metal csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!