Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen gáz ha az ember...

Miért ilyen gáz ha az ember értelmes zenét hallgat?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=y03wwL9rzdI

http://www.youtube.com/watch?v=OU8YIHPCSWk

http://www.youtube.com/watch?v=VGYQQjGPo20

Illetve ezekhez hasonló zenéket szoktam hallgatni, erre a keménykedős osztálytársaim jönnek, hogy:

- B*zi vagy?

- Cs*cska...

- Emós ratyi

Nem értem miért baj, hogy engem nem érdekel az a habi busta (a nevét szándékosan írtam kisbetűvel) és sokkal szívesebben hallgatom Leanderékat, mert úgy érzem, hogy ez sokkal több mondanivalója van, az egyéniségemhez is jobban passzol és már csak maga a dallam is jobban tetszik?12/F

2014. szept. 24. 13:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hát engem is piszkálnak, sőt még cikibb dolgokkal, szóval ne nyavajogj :D
2014. szept. 25. 14:31
 22/29 A kérdező kommentje:
Téged mivel?
2014. szept. 25. 15:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok r-banc.
2014. szept. 25. 15:51
 24/29 anonim válasza:

Kitartást! :)

Én csak és kizárólag Metalt és Rockot hallgatok,persze ez nem azt jelenti,hogy fikázok minden más műfajt. Egyszerűen vagyok én,meg vannak azok a fajta zenék,és kész. Békességben elvagyok mindenkivel,amíg nem fikázza az én stílusom és nem próbálja rám tukmálni az ő zenéjét.(azt is utálom,mikor valaki a telefonjáról füles nélkül bömbölteti a rap és egyéb fajta zenéjét.)

Mondd meg az osztálytársaidnak, hogy amíg nincsenek tisztában a fent említett szavak értelmével,addig ne nagyon dobálózzanak vele,mert ők is könnyen visszakaphatnak egy "retardált" vagy " szellemileg visszamaradott" jelzőt. :)

Én most kerültem be gimibe,28 fős osztályból egyedül vagyok Metalkedvelő, de még nem volt ebből probléma,sőt, mindenkivel nagyon jól kijövök,és ahogy észreveszem, a többiek sem néznek rám ferde szemmel,ami nagyon jó dolog.:)

Majd ha idősebbek lesztek(és persze te sem veszted el hited eziránt a zenei stílus iránt) többé már nem lesz ez annyira lényeg,hogy ki milyen zenét hallgat. Te továbbra is állj ki magadért, de ha nem muszáj, ne keltsd a feszültséget,hidd el,sajnos te maradnál alul,mert ők vannak többen. Itt lép érvénybe a dedós szabály, okosabb enged, szamár szenved. :)))

Sok sikert a továbbiakban, és ne hagyd,hogy hatással legyen rád a környezeted olyannyira,hogy megtagadd azt,aki igazán lenni szeretnél.:)

14/L

2014. szept. 25. 16:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy mit mondanak? Ennyire adsz azok véleményére, akik nem érdemlik meg?
2014. szept. 25. 17:41
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi.

12 éves vagy, és szerintem rohadt jó dolog, hogy Leandert hallgatsz. Igaz, hogy ez nem a legokosabb banda, de kezdetnek simán jó. Nem is értem, mért tetted ki ezt a kérdést, hiszen tudod hogy nem vagy b*zi...

Én ilyen idős koromban Slipknot-ot hallgattam. Valljuk be, nem azért mert a szövegei olyan okosak lettek volna, (vagy egyáltalán értettem volna) de hangzásilag akkor is rohadt jó tapasztalat volt.

Idővel talán kinövöd, (de nem eldobod) mert értelmesnek tűnsz.

2014. szept. 26. 15:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd a fenébe a hip-hopot meg a többi szart, és légy metálos, hallgass színtiszta rockot és metált :)) A mi közösségünk SOHA nem szól le senkit, összetartunk, pláne az olyanok ellen mint az osztálytársaid, és annyiféle műfaj van, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Ez ráadásul igazi ZENE, nem egy laptopon pötyögnek hozzá, és nem is majmok makognak benne mint a hiphopban. A Leander egy jó zenekar, és megérné mást is felfedezni mellé :)

Death/Power metal csaj

2014. szept. 26. 17:19
 28/29 Tyúkmészáros válasza:
A Leander nem tökéletes, de ez még mindig jobb, mint a pokolgép, meg ilyenek. Mondd meg az osztálytársaidnak, hogy az emo teljesen más.
2014. okt. 22. 16:46
 29/29 AncsiCR válasza:
Korábbi válaszokba olvastam, hogy ez nem értelmes zene egyebek..az értelmes zenét nyilván úgy értette,hogy a dal szól valamiről, és mély mondanivalója is lehet..mint szinte minden Leander számnak a 27 év pl "irodalmilag" is teljesen a helyén van. Ezek a zenék értéket képviselnek..ehhez kell egy fajta érettség, hogy fogékony legyél az ehhez hasonló szerzeményekre..ne foglalkozz a "klónokkal" semmivel nem hallgatsz rosszabb zenét..sőt!:)
2014. dec. 9. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!