A suliban lány vagy fiú mellett ültök vagy egyedül?
Figyelt kérdés
Miért pont ő a padtársatok?
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
2014. szept. 18. 18:45
11/20 anonim válasza:
12 éve ugyanaz a lány mellett ülök :D
Kivéve, amikor nincs közös óránk. Olyankor mikor hol, van, hogy lány mellett, van, hogy fiú mellett.
17/L
12/20 anonim válasza:
Az egyik legjobb haverom mellett ülök, előttem meg szintén a másik 2 legjobb haverom, mögöttem meg roppant segítőkész okos lányok ülnek, utolsó előtti pad, ajtó felőli padsor. Szerintem ennél jobb kombináció nincsen :D
18/F
13/20 anonim válasza:
fiúkkal viccesebb ülni :DD
13/L
14/20 anonim válasza:
Fiúval tényleg jobb ülni :D Ezért is voltak számomra olyan viccesek az általános iskolás napok.
Most az egyik legjobb barátnőmmel ülök. Azért így sem rossz. :)
15/20 anonim válasza:
Alapon legjobb haverjaim melett ulltem, igaz volt sok szoval ha nem tudtunk mind a 4 en egymas melle ullni egy 2 szemelyes padban akkor a masik ketto haver elem ullt, aztan 4 en idegesitettuk a tanart xddd. Amugy fiuval ultem, kiveve ha a lanyok rammasztak.
16/20 anonim válasza:
Lánnyal ülök akibe korábban szerelmes voltam de sajnos nem volt kölcsönös, de ennek ellenére jól megvagyunk
17/20 anonim válasza:
Lánnyal ülök akibe korábban szerelmes voltam de sajnos nem volt kölcsönös, de ennek ellenére jól megvagyunk
20/F
18/20 anonim válasza:
Egy nagyon idegesítő fiu mellett üök magyaron. Éneken mindig más ahova ültetnek mert rossz vagyok. Matekon lány mellett. infon egy jófej srác mellett. Rajzon is minig más. angolon Lány(ok9 mellett. 13/L
19/20 anonim válasza:
En iden majusban 29 es no vagyok. En 1 fiu mellet szerettem ulni aki szinten majusban szuletett.
20/20 GJLarsFan válasza:
Az első pár hétben egyedül ültem, aztán múlt hónapban mellém került egy - szintén szemüveges - fiú, aztán a vakáció előtti utolsó napon történt egy kis incidens (ebben én nem voltam benne), aminek következtében a padtársam helyet kellett cseréljen egy másik fiúval, és azóta is ez az ülésrend van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!