Miért ilyen igazságtalan?
Az iskolában azt érzem, hogy nagyon igazságtalanok.(vagy inkább az élet az...).Itthon sokat tanulok,leckék...Az iskolában tőlem kérik el az ÖSSZES házi feladatot, mert lesz*rják a tanulást.Na és azért érzem igazságtalannak az egészet, mert mindig én járom meg.Pl.:kémián piszkáltak aztán nem hagytam magam és én lettem lecseszve, bioszból én kapom a legnehezebb témát amiről beszélnem kellet(4-est kaptam ami nem olyan jó) a másik felelő meg teljesen könnyűt(5 öst kapott).A másolt házikat dícsérik a tanárok,az enyémbe meg majdnem belekötnek.Ott telt be a pohár amikor kihívott a magyar tanár felelni 3 verset felmondani+elemezni,majd egy életrajzot is kérdezett,vért izzadtam, de 5 öst kaptam, de a másik nap mindenkitől kikérdezte a verset 7-8 sorost,mindenki tudta(persze óra előtt tanulták) és mindenki kapott egy 5 öst.Többiek lazán kaptak egy 5 öst 5 perc tanulásért én meg nagyon nehezen sok óra tanulással.Ráadásul még odajöttek gúnyolódni hogy könnyű volt,meg minden.Más tantárgynál is ugyanez van kb.Amikor hazaérek rengeteg ideggel kérdezi anyám miért vagyok ideges, pár szóval válaszolok, és ő is elkezd majmolni hogy milyen vagyok vele. Annyira útálom ezt!!!!!!
Valami vélemény, hogy jogosan robbannék fel, vagy nyeljem le?
16/F Gimnázium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!