A Semmelweisen orvosin vannak meleg hallgatók?
-8-as vagyok-
Igen, lány vagyok, leszbikus, elsős ÁOK-s. Köszi a linket, nem tudtam róla. :)
Na gyerekek, töltsétek le iPhonera a gayt-rackert, úgy megtaláljátok egymást.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe az Istenhit és ész az orvostudományban választható tantárgyat.
Én egyébként harmadéves vagyok az ÁOK-n, (D betű), a mi évfolyamunkban 3 meleg srácról tudok. Egyszer boncteremben kesztyű nélkül nyúltam az egyik hullához (viszonylag száraz volt), erre valaki a terem másik végéről ilyen kiscicás hangon ilyet szól hogy "fúúúj de undiii". Na ő az egyik.
"erre valaki a terem másik végéről ilyen kiscicás hangon ilyet szól hogy "fúúúj de undiii". Na ő az egyik."
Honnan tudod?
jogos a kérdés. Ez volt az első alkalom hogy vele kommunikáltam (bár túl sok egyéb eset nem volt, mivel még csak nem is egy betűbe járunk). Viszont sajnos a sok pletykás száj elég gyakran megemlítette, hogy ő bizony nyíltan vállalja homoszexualitását. Szerintem az egyetem nem az a hely, ahol ezeket hangoztatni kell. Csináljon amit akar, de ne reklámozzon. Ne hozza magát olyan helyzetbe, hogy beszédtéma legyen mások háta mögött. Ezt a többi itt nyilatkozó melegnek is üzenem!
Egyéb, társadalmilag ellentmondásos csoportok is tiszteletben tartják az együttélés ilyen szabályait. Például ismerek Jehovásat és Hit gyülekezetébe járó hallgatót is, egyikük sem térítget az EOK aulában. Másik példa a politika. Míg más egyetemek egyetemet foglalnak, Hallgatói hálózatot alapítanak, békemenetet szerveznek, gárdatoborzót tartanak, addig nálunk semmi ilyesmi nincs. Mindenki megtartja magának az ilyen dolgait.
Így anonim módon elismerem, én elítélem a meleg kultúrát, de ezt nem hangoztatom a sotén, mert tiszteletben tartom az ellentábor liberális véleményét. Viszont elvárom, hogy ti is próbáljatok meg semlegesnek mutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!