Miért mondja rám a tesitanár, hogy művésznő?
Figyelt kérdés
Nem.. nem csinálok p*csás dolgokat nem azért. És nem is gúnyosan mondja.
Csak pl. mikor akarok mondani neki valamit mindig kérdezi, hogy mi a baj művésznő? Meg mikor én következem akkor is mondja ezt a művésznő szót. Mindenki más meg a nevén szólít. (Új suli, szóval szerintem elfelejtette a nevem)
2014. szept. 16. 20:29
11/14 anonim válasza:
Engem kolléganőnek hívott a tesitanárom. :) Nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani.
12/14 anonim válasza:
Hadd ne mondjam, minket minek hívott a tesitanárunk gimiben :D (fiúk voltunk, a tesitanár egy nyugdíj előtt álló, vidám, mindig mosolygós idős pasas volt)
Ezek nem komoly dolgok, ne vedd magadra. Csak valami színt próbál vinni a hétköznapokba :D
13/14 anonim válasza:
azért amiért engem rosszaságnak hív
14/14 anonim válasza:
Ha zavar, mond meg neki vagy ne reagálj rá, amikor így szólít, mondd hogy nem így hívnak, nem hallottad a nevedet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!