Nálatok is csak a nagyon gáz, béna lányoknak nincs párjuk a szalagavatóra?
Nálunk a "plázacica" kaliberű lányok táncoltak leginkább, akik tényleg fontos alkalomnak tekintették ezt a kis életükben. A legtöbb nem is volt szép, de nálunk elsősorban ők kérték fel a srácokat.
Nekem volt egy lány, aki nagyon tetszett, szép volt, okos, de túl büszke volt ahhoz, hogy ő kérje fel a fiúkat. Voltak még a vagányabbak, akik csak nevettek az egészen, ahogy néhány osztálytársnőjük nyírta egymást a táncolási lehetőségekért. De akik nem táncoltak, ők leginkább azért, mert távol állt tőlük fiút felkérni. Pedig ők külsőre és belsőre is sokkal jobb csajok voltak, de nekik ez nem volt fontos esemény. Különösen azt sajnálom, aki anno tetszett nekem, ha ő felkér, én tuti lebegtem volna tánc közben. A táncoló lányok közül 1-2 volt talán, aki jól nézett ki, de inkább csak ők voltak a gyorsak, akik egy része, már 11.-ben kerített magának fiút. Mondanom sem kell, a tanár-diák táncra is ők rohantak tanárbácsit keresni maguknak. :)
24/F
Jaaa
Nálunk nem volt kérdés, hogy mindenki táncol, mert kötelező volt. Nagy tradíciója van a sulinkban.
Azokban az osztályokban ahol nagyon eltolódott a nemek aránya, olyat táncoltak am nem páros tánc.
Külön voltak csoportok, amik vegyes osztályokből voltak, ahol bécsi és angol keringőzni lehetett, aki akart.
Így egy este 10 tánc volt összesen, aztqn pedig bál, majd a kötetlen buli éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!