Kikozositenenek, ha iPaden jegyzeltelnek orakon? (tobbi lent)
Most kezdtem a kozepiskolat, es maris nagyon sokat kell tanulni. Eddig is kituno tanulo voltam, tovabbra is az szeretnek maradni. Eros iskolaba jarok, sportolok heti minimum 5 edzessel, rokonokhoz sokat megyunk es csajozok is ha ugy adodik, szoval nem nagyon van szababdidom.
Alig vagyok otthon, es ezert arra gondoltam, hogy megkerdezem a tanarokat, hogy engednek-e hogy iPadet hasznaljak fuzetek helyett, hogy minden egy helyen legyen. Ez azert is lenne jo, mert iPhoneon utkozben, buszon, barmikor tudnek tanulni az Evernotenak vagy valami hasonlo alkalmazasnak hala.
Tegyuk fel, hogy a tanarok megengedik, de akkor meg en lennek a "penzes paraszt" aki ilyen cuccokkal menozik, kozben egyaltalan nem szeretnek kilogni a sorbol igy a legelejen. De tenyleg hasznos lenne, tobbet tudnek tanulni es minden egy helyen lenne.
Nektek mi a velemenyetek az ilyenekrol? Ti kikozositenetek?
A legtöbb suliban nem használhatsz semmi ilyesmit órán. Se telefon, de semmiféle iHülyeség. Ha arról akarsz tanulni, akkor írd le a füzetbe, és otthon vagy szünetben írd le az iPadodra.
Igen, ha nem is kiközösítened, de valószínű, hogy nem fogják bírni a fejedet, én se szeretem, ha valaki villog az iCuccaival....
Otthon nyugodtan teheted egy helyre, óra előtt átnézheted onnan, buszon tanulhatod arról, meg minden, de órán ne vedd elő, még jegyzetelni se. A tanárok se fognak örülni, mert a legtöbb tanár nem tolerálja az ilyet, nem szeretik, hogy a gyerekek kockák, és egyre inkább nem szeretik a hagyományos dolgokat.
Nem hiszem, hogy meg fogják engedni neked, de ha mégis akkor szerintem ki fognak nézni az osztályodban, nálunk kinéznének. Pedig egy viszonylag elit helyre járok, ahol kb. minden 3.-4. embernek ott van az iPhone a kezében. Én feltűnösködőnek titulálnálak, aki nem a tanulás miatt használja az iPadjét hanem, hogy felvágjon mások előtt stb. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van iPadem, de még soha sem jutott eszembe bevinni a suliba, hogy arra jegyzeteljek. Nálunk még az eBook olvasó miatt is kiakadt a tanár, nem hogy iPadbe jegyzetelgetés miatt.
Én azt tudnám neked tanácsolni, hogy vegyél egy nagy befűzhetős mappát, tegyél bele kockás meg vonalas lapokat és írj abba. Így minden egy helyen lenne és a tanárok sem háborognának. Ez nem az USA, hanem Magyarország ezt jól jegyezd meg.
(Amúgy nem tudom miért biztonságosabb elővenni egy iPadet a buszon, mint egy füzetet, de te tudod. Én simán tanulok füzetből trollin, buszon mindenütt,)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!